GERİ

TANIŞMA ETKİNLİKLERİNİN ÖĞRENME ORTAMLARINDA UYGULANMASI

Eylül 5, 2019

Saat: 17:00-20:00


Yaratıcı drama, hem öğrenme merakının artmasında hem de öğrencilerin birbirleriyle tanışması ve tanıması sürecinde pek çok fırsat sunar. 

 

Evrim Yurtseven ve Feyza Çelebi’nın yürütücülüğü ve Mine Aksar’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek “Tanışma Etkinliklerinin Öğrenme Ortamlarında Uygulanması” başlıklı Öğretmenden Öğretmene Atölye, tanışma etkinliklerini merkeze alan bir yaratıcı drama deneyimi sunacak. 5 Eylül’de saat 17.00 ile 20.00 arasında Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi’nde yapılacak olan atölyede, öğrenme ortamına taşınabilecek oyunlar keşfedilecek. 


Öğretmen Ağı’nın araçlarından biri olan Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Öğretmenden Öğretmene atölyeler, herkesin katılımına açık ve ücretsiz olmakla beraber, katılım kontenjanla sınırlıdır. Bu yüzden, kayıt olmak zorunludur. 

 

Evrim Yurtseven Hakkında: 

2009 yılında Kocaeli Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Yurtseven Beşiktaş Büyük Esma Sultan Ortaokulunda görevini sürdürmektedir. Çağdaş Drama Derneği üyesidir. Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Eğitmenliği programını tamamlamıştır. Öğretmen Ağı Değişim Elçilerinden olan Yurtseven program geliştirme ve yaratıcı drama alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.  

 

Feyza Çelebi Hakkında: 

Kocaeli Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Feyza Çelebi, Kazım Özalp İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapmaktadır. Çağdaş Drama Derneği üyesidir. Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Eğitmenliği programını tamamlamıştır. Öğretmen Ağı Değişim Elçilerinden olan Çelebi dramayı derslerinde aktif olarak kullanmaktadır. Aynı zamanda mülteci çocuklarla ilgili çalışmalar yürütmektedir. 

 

Mine Aksar Hakkında:

1989 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Hatay’da tamamladı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde lisansını tamamladıktan sonra aynı yıl İstanbul’a atandı.Öğretmenliğinin sekizinci yılında Yeşilköy Ermeni İlkokulu’nda Türkçe Öğretmenliği yapmaktadır. Aynı zamanda Yaratıcı Drama Sertifika Programını tamamladı. Çağdaş Drama Derneği gönüllüsü olarak çeşitli gönüllü çalışmalarda bulunmaktadır.

When
2019-09-05 17:00 through 20:00
Location
Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi
Ahmediye Halk Cd 41/A
Üsküdar
İstanbul, 34672
╲╱