GERİ

OYUN TASARIM ATÖLYESİ

“Oyun Tasarım Atölyesi”, 14 Eylül Cumartesi günü, 10.30 - 12.30 saatleri arasında, Bolu Bağışçılar Vakfı işbirliğiyle Bolu Doğa Koleji’nde gerçekleşti. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Belgin Gökçen’in yürütücülüğünü üstlendiği atölyenin moderatörlüğünü Değişim Elçisi Betül Aydın yaptı.

Belgin Gökçen Hakkında

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan 1995 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan İstanbul’da bir devlet lisesinde dört yıl çalıştıktan sonra Koç Okulu’nda göreve başladı. 19 yıl Koç Okulu’nda Beden Eğitimi öğretmenliği yaptı. Ahmet Yesevi Üniversitesi ‘Eğitim Yönetimi  ve Planlaması’ yüksek lisans programını tamamladı. Bitirme projesini, ‘Geleneksel çocuk oyunları ve Teknolojik oyunlar ’ konusunda yaptı. Çocukluğunu özgürce oyun oynayarak geçiren Belgin Öğretmenin hayali, günümüz çocuklarının okul ve dersler dahil bol bol oyun oynayacağı ortamlar yaratmak adına yetişkinlerde farkındalık yaratmak. Bu anlamda, farklı disiplinlerde kullanılabilecek oyunlar tasarlıyor.

Betül Aydın Hakkında

1983 Ankara doğumlu olan Betül Aydın, lisans eğitimini 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise  2018 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 14 yılyıl boyunca farklı okullarda sınıf öğretmenliği yapan Aydın, halen Bolu Koç İlkokulu'nda çalışıyor.

 

When
2019-09-14 10:30 through 12:30
Location
Bolu Doğa Koleji
21 Sokak / No:22 / Doğancı
Bolu Merkez/Bolu, 14030
╲╱