GERİ

ÖĞRETMENDEN ÖĞRETMENE ATÖLYE: SİBER ZORBALIK

“Siber Zorbalık” başlıklı Öğretmenden Öğretmene etkinliğinde, siber zorbalık durumları üzerinden zorba, mağdur, seyirci gibi roller ile siber zorbalık biçimleri ele alınarak, bu durumların gençler üzerindeki etkileri ve katılımcıların bu durumu nasıl anlamlandırdığı üzerine odaklanıldı. Gökhan Karaosmanoğlu’nun yürütücülüğünde ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Meriç Dönmez moderatörlüğünde, 11 Mayıs Cumartesi günü 13.30 - 15:00 saatleri arasında Cafer Sadık Abalıoğlu Kültür Vakfı’nda gerçekleşti.

 

Gökhan Karaosmanoğlu hakkında

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü’nden mezun olan Karaosmanoğlu, 2015 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Yaratıcı Drama yüksek lisans programını bitirmiş ve halen aynı üniversitede Güzel Sanatlar Eğitimi alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Çağdaş Drama Derneği üyesi olan Karaosmanoğlu Şişli Mehmet Pısak Anadolu Lisesi’nde Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

 

Meriç Dönmez Hakkında:

Ankara Üni . Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Bölümünü 1998 yılında tamamladı. Bir süre banka ve özel kurumlarda çalıştı.2002 yılında MEB de özel eğitim öğretmenliğine başladı halen rehberlik öğretmeni olarak çalışmaktadır. Bunun yanında AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) Baba Destek Programı eğitimcisi ve saha danışman, ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı) Kısmi Zamanlı Eğitimci, İyi Babalar Platformu babalık savunuculuğu üzerine yetişkin eğitimi alanında çalışmakta, Öğretmen Ağı başlangıç ekibi öğretmenlerinden olup halen değişim elçisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

 

When
2019-05-11 13:30 through 15:00
Location
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı
Merkezefendi / Sümer Mahalesi / Çal Caddesi
No:116
Denizli Merkez/Denizli, 20175
╲╱