GERİ

Mending Hearts and Minds: The Mender's Club Experience

Ekim 23, 2024

Saat: 20:00-21:00

 

Hayal Gücü Merkezi İşbirliğiyle:

Hayal%20G%C3%BCc%C3%BC%20Merkezi%20Logo.png

 

23 Ekim’de, 20:00’da onarma kültürü üzerine konuşmak için  Zoom’a davetlisiniz!

Daha kapsayıcı ve sürdürülebilir alanları katılımcı ilkelerle nasıl var edebiliriz? Bu soruyla yola çıkan Onaranlar Kulübü, çevre ve insan diyaloğunu onarma, üretme ve paylaşma kesişiminde güçlendirmeye çalışan sosyal fayda odaklı projeler geliştiriyor. 

Onaranlar Kulübü’nden Mervenaz Çiçekdiken’in konuşmacı, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Semih Zidanoğlu’nun moderatör olarak yer alacağı bu etkinlikle, Onaranlar Kulübü deneyiminden yola çıkacak, “onarma” kültürü üzerine, çevre ve insan diyaloğu bağlamında konuşacağız. Ardından “Okullarda bu bakış açısını nasıl yaygınlaştırabiliriz?”“Eğitim ortamlarını kapsayıcı ve sürdürülebilir kılmak için onarımı nasıl kullanabiliriz?” soruları üzerine bir deneyim paylaşımı gerçekleştireceğiz. 

Konu üzerine birlikte düşünmek ve tartışmak isteyen herkesle 23 Ekim’de buluşalım!

 

halil%20yava%C5%9F.png

Mervenaz Çiçekdiken

2015-2020 yılları arasında Anadolu Üniversitesi’nde Endüstriyel Tasarım eğitimi aldı. Üniversite yılları boyunca çeşitli öğrenci kulüplerinde aktif rol aldı ve başkanlık yaptı. Bu süreçte takım çalışması, komünite yönetimi ve yaratıcı projeler geliştirme konularında deneyim kazandı. Son sınıfta, sanat galerileri ve bienallerde görev alarak sanat ve sergi yönetimi alanlarında deneyim kazandı. Mezuniyetinin ardından Eldem Sanat Alanı'nda etkinlik koordinatörü olarak çalıştı ve burada işbirlikleri kurarak kültürel etkinliklerin organizasyonu ve yönetimi konusunda kendini geliştirdi. 2021 yılında Onaranlar Kulübü’ne proje ve saha asistanı olarak katıldı. Burada sürdürülebilirlik, topluluk temelli tasarım ve ileri dönüşüm projelerinde aktif rol aldı. 2024’e kadar proje geliştirme yöneticisi olarak görevine devam eden Mervenaz, bu süreçte birçok yaratıcı projenin içerisinde görev aldı. Şu anda Onaranlar Kulübü’nde marka yönetimi ve iletişim sorumlusu olarak çalışmakta ve topluluğun projelerinin geniş kitlelere ulaştırılmasında stratejik iletişim çalışmalarını yürütmektedir. Tasarım, sanat ve sürdürülebilirlik alanlarındaki deneyimlerini paylaşarak, toplumsal fayda odaklı projelerde katkı sağlamaya devam etmektedir.

 

halil%20yava%C5%9F.png

Semih Zidanoğlu

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Semih Zidanoğlu, Mersin Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında yüksek lisans tez aşamasındadır. 2012 yılında okul psikolojik danışmanı olarak göreve başlamıştır. 2017 yılından bu yana da mesleki çalışmalarına Mersin'de devam etmektedir.

 

When
2024-10-23 20:00 through 21:00
Location
Çevrimiçi
╲╱