GERİ

Let's Rediscover Hatay with Nature Walk

 Registration is closed for this event

Ekim 20, 2024

Saat: 07:30-10:30

 

2O Ekim Pazar günü Hatay’ın doğal güzelliklerini birlikte keşfetmek ve güzel bir gün geçirmek için yeniden buluşuyoruz. 

Artık bir rutin haline gelen Hatay Doğa yürüyüşü etkinliklerinde bu kez, M.Ö. 41.000 yılına dayanan ve ilk modern insanın yaşadığı düşünülen Üç Ağızlı Mağara’yı ziyaret edeceğiz. Etkinlik için sabah 07:30’de Samandağ, Meydan Köyü, Meydan Plajı’nda buluşacağız. 

Buluşma noktamızda yeni doğan günün ilk ışıkları ile Fizyoterapist Sabri Can Aslan ile birlikte yürüyüş öncesi egzersizler yapacağız. Sonrasında keşif yolculuğumuza Entomolog Hisamiddin Dinç eşliğinde başlayacağız. Güzergah boyunca çeşitli doğal güzellikleri inceleyecek ve Üç Ağızlı Mağara’nın hikayesini Hisamiddin Dinç’ten dinleyeceğiz. Gelin, Hatay’ı birlikte yeniden keşfedelim, tanışalım, sohbet edelim! 

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ali Gür’ün rehberliğinde geçireceğimiz gün için, saat 07:30'de Samandağ, Meydan Köyü’nde buluşmak ve 20 Ekim’de görüşmek üzere! 

Not: Sık sık patika yolları kullanacağımız için bu etkinlik 12 yaş üzeri katılımcılar için uygundur.

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

 

cerencalici.png

Ali Gür

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ali Gür, 2012 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başladığı matematik öğretmenliği yolculuğunu 2018 yılında Mersin Üniversitesi’nden mezun olarak tamamladı. Üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum kuruluşları içerisinde faaliyetlerde bulundu. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde sınıf eğitimi alanında yüksek lisans yaptı. 2020 yılında ilk görev yeri olan Hatay, Samandağ ilçesinde bir köy okulunda öğretmenlik yapmaktadır. 

 

cerencalici.png

Hisamiddin Dinç

1996’da Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu . 2013-2019 yılları arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Fen Fakültesi’nde sistematik entomoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Biyoloji öğretmenliğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü doğa çalışmaları yapmakta ve doktora tezini yazmaktadır.

 

cerencalici.png

Sabri Can Aslan 

Sabri Can Aslan ilkokul, ortaokul ve liseyi Hatay’da okuduktan sonra 2019 yılında İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum kuruluşları içerisinde faaliyetlerde bulundu. 2022 yılında ilk görev yeri olan ve halen devam etmekte olduğu Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde çalışmaktadır.

 

When
2024-10-20 07:30 through 10:30
Location
Samandağ, Meydan Köyü, Meydan Plajı
Hatay
╲╱