GERİ

Overcoming Walls in Education

 Registration is closed for this event

Ocak 13, 2024

Saat: 20:00-21:30

 

19 Ekim Cumartesi günü, Eğitimde Duvarları Aşmak etkinliği için Hatay’da, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda buluşalım!

 

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

 

sunaesmero%C4%9Flu.png

Suna Esmeroğlu

1986 Hatay doğumlu. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Çalışma Ekonomisi mezunudur. Ayrıca Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi olup hayat boyu öğrenci kalmayı ilke edinmiştir. "Çocuklardan Dünyaya Masallar" adlı kitabıyla çocuk edebiyatı dünyasının kapılarını aralamış, ikinci kitabı "Renkli Ağacın Büyüsü" ile çocukların hayallerine hizmet etmeye devam etmektedir. Bunun yanı sıra öğretmenlik yapmış, sosyal projelerde adından söz ettirmiştir. Halen haberci.net adlı internet haber sitesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 

 

ayhanbiniciv3.png

Ayhan Binici

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici, 1979 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Hatay'da, liseyi Osmaniye Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2023 yılında Konya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü İş Güvenliği alanında yüksek lisans programını tamamladı. Gümüşhane ve Kilis'te öğretmenlik yaptıktan sonra döndüğü Hatay'da, öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. 2019 yılından bu yana Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olmanın yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

When
2024-10-19 15:00 through 16:30
Location
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱