GERİ

Change Agents September Meeting

 Registration is closed for this event

Eylül 24, 2024

Saat: 19:30-21:00

 

Değişim Elçileri Eylül Buluşması, 24 Eylül’de 19:30’da Zoom’da!

Topluluğun en önemli rutinlerinden olan aylık buluşmalarda, topluluk olarak birbirimizden haberdar oluyor, yeni döneme dair planlamalarımızı birlikte yapıyor ve ihtiyaçlarımızı, gündemlerimizi paylaşıyoruz. Değişim Elçileri Eylül Buluşması’na ilk olarak geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz Değişim Elçisi Murat Güneş öğretmenimizi anarak başlayacağız. Sonrasında ise, TÜSİAD ve Eğitim Reformu Girişimi (ERG) işbirliği ile hazırlanan, “Geleceğin Dünyasına Hazırlanırken Eğitime Bakış: PISA 2022 Bulguları Işığında Türkiye'de Eğitimin Durumu Araştırması” raporuna odaklanacağız. Raporu ve bulguları ERG’den Ekin Gamze Gencer, Kayıhan Kesbiç ve Özgenur Korlu’dan dinleyecek ve bu bilgiler ışığında bu sene neler yapabileceğimizi konuşacağız. 

24 Eylül Salı akşamı 19:30-21:00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz Değişim Elçileri Eylül Buluşması’nda herkesle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Buluşmaya katılmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz. Buluşmaya bağlanmak için gereken Zoom linki otomatik olarak sizlere gönderilecek.

24 Eylül’de görüşmek üzere!

Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekip

 

Ekin%20Gamze%20Gencer.jpeg

Ekin Gamze Gencer

2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Sonrasında Columbia Üniversitesi’nde Sosyokültürel Antropoloji bölümünde yüksek lisans yaptı. ERG Eğitim Gözlemevi’nde Kıdemli Politika Analisti olarak çalışan Gencer, özel eğitim, yönetişim ve iklim krizi alanlarındaki eğitim politikalarını izliyor, tüm çocukların eğitim hakkının güvence altında olmasına yönelik savunuculuk çalışmalarını yürütüyor.

 

kay%C4%B1hankesbic.png

Kayıhan Kesbiç

2017 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Aynı bölümde ilk yüksek lisans derecesini aldı. 2019-2020 akademik yılında Jean Monnet bursiyeri olarak Kent Üniversitesi’nde Uluslararası Göç alanında ikinci yüksek lisansını tamamladı. ERG’de Politika Analisti olarak çalışan Kesbiç, mülteci çocukların eğitimine ve yoksulluğun eğitime etkilerine yoğunlaşıyor.

 

%C3%B6zgenur.png

Özgenur Korlu

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi bölümlerinden 2016 yılında mezun oldu. 2016-2018 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde sosyal politika ve ekonomi yüksek lisans dersleri aldı. 2022 yılında MEF Üniversitesi İşletme Bölümü’nde finans alanında yüksek lisans yaptı. Nisan 2018’den beri ERG’de çalışan Korlu, veri odaklı çalışmaların genel koordinasyonunu üstleniyor, Türkiye ve dünyada eğitime ayrılan kaynaklar, özel öğretim politikaları, sosyoekonomik durumun eğitime etkileri ve eğitimin çıktıları konularında analiz ve raporlar hazırlıyor. Acil Durumlarda Eğitim için Uluslararası Ağ (INEE) üyesi olan Korlu, Mart 2024’te INEE Türkiye Odak Kişisi olarak seçildi.

 

When
2024-09-24 19:30 through 21:00
Location
Çevrimiçi
╲╱