GERİ

First Step Meeting for Change Agents

 Registration is closed for this event

Eylül 12, 2024

Saat: 19:00-22:00

 

Değişim Elçisi olmak isteyen öğretmenlere bir çağrımız var! 12 Eylül Perşembe günü 19:00-22:00 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze olarak gerçekleşecek “Değişim Elçiliğine İlk Adım Buluşması’na” davetlisiniz!

Öğretmen Ağı olarak peşinde olduğumuz değişim hedefini paylaşan ve Ağ ile yakın çalışan gönüllü öğretmenler, kısaca “Değişim Elçisi” olarak anılır. Değişim Elçisi öğretmenler, kendi mesleki ve kişisel güçlenme yolculuklarına devam etmek için meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşır, ihtiyaç duydukları kişi ve kurumlarla tanışır, işbirlikleri geliştirir, adhokratik topluluklar oluşturur. Yetkinliğini ve deneyimlerini paylaşmak ya da yeni yöntemler öğrenmek için etkinlikler düzenler, blog yazıları yazar, podcastlere konuk olur. Öğretmen Ağı'nın içeriklerini oluşturur, sosyal medya paylaşımlarına katkı verir. Ağ'ın kültür ve değerlerini yaygınlaştırır. Branş ya da deneyim fark etmeksizin, tüm öğretmenler "Değişim Elçisi" olabilir.

 

Eğer siz de Değişim Elçisi öğretmen olmak istiyorsanız, 12 Eylül Perşembe günü 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek Değişim Elçiliğine İlk Adım Buluşması’na davetlisiniz! Buluşmaya, “Etkinliğe Kaydol” butonu tıklayarak kayıt olabilirsiniz. 

Sorularınız için Topluluk Etkileşim Sorumlusu Nagihan’a, nagihan.demirsu@sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilirsiniz. 

Değişim Elçileri topluluğunda buluşmak üzere!

 

When
2024-09-12 19:00 through 22:00
Location
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱