GERİ

Painting workshop

 Registration is closed for this event

Temmuz 3, 2024

Saat: 12:30-15:30

 

3 Temmuz Çarşamba günü 12:30-15:30 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze olarak gerçekleşecek “Resim Atölyesi” etkinliğine davetlisiniz!


Kişilerin, sanatı kullanarak kendini ifade etmesi, ifade etmekte zorlandıkları duygularını, düşüncelerini, deneyimlerini daha rahat, daha güvenli bir yerden paylaşabilme alanı sunar. Sanat kişilerin iyi olma halini destekler, zihinsel ve duygusal bir rahatlama yaşatır. Bir yandan bunu bir kalabalıkla, bir grupla yapmak da kişilerin topluluk olma ve aidiyet duygularını destekler. 

 

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Özlem Nur’un yürütücüğünde gerçekleşecek bu atölyede de, resim sanatı üzerinden, röprodüksiyon tekniklerini kullanarak resimler çizecek ve öğretmenin iyi olma haline sanatın etkisini hep birlikte deneyimleyeceğiz. Bununla birlikte; çocukların resim derslerindeki dahiliyetinin artması ve sanatı eğitimin bir parçası yapmak için resim derslerini nasıl daha verimli bir hale getirebileceğimiz üzerine sohbet edeceğiz. Kendine birkaç saat ayırmak isteyen ve sanatla kendini ifade etmek için bir alan arayan herkesle 3 Temmuz’da Hatay’da buluşalım!

 

Etkinlik her branş ve kademeden öğretmenlerin, öğretmenlik okuyan eğitim fakültesi öğrencilerinin ve resim yapmaya ilgi duyan herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. “Etkinliğe Kaydol” butonunu tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

 

%C3%B6zlemnur.png

Özlem Nur

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Özlem Nur,  2012 yılında Çukurova Üniversitesi Resim İş öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2013- 2016 yıllarında Aile ve  Sosyal Hizmetler  bakanlığına bağlı kız yurdunda görev yaptı. 2016 yılında ise MEB’de  göreve başladı ve ortaokul, lise kademelerinde çalıştım. Şu anda ise Hatay’da Özel Eğitim Meslek Okulu’nda  görev yapmaktadır.

 

When
2024-07-03 12:30 through 15:30
Location
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱