GERİ

Self-Compassion Journey: Are You Ready to Breathe a Little?

 Registration is closed for this event

Haziran 12, 2024

Saat: 20:00-21:30

 

12 Haziran Çarşamba günü 20:00-21:30 saatleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek “Kendine Şefkat Yolculuğu: Biraz Nefeslenmeye Hazır Mısın?” etkinliğine davetlisiniz!

Masalların ilham verici dünyasıyla, nefesin iyileştirici gücünü keşfedeceğimiz bir yolculuğa çıkıyoruz birlikte. Gelin, çocukluğumuzdan beri bizi besleyen, yaratıcılığımızı ortaya çıkaran masalların derinliklerine inelim ve nefesin gücüyle zihnimizi ve bedenimizi dengeleyelim.

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Şebnem Filiz Yapıcı’nın yürütücü olarak yer alacağı bu atölyede; yaratma süreçlerimiz ve ilham almak üzerine masallardan oluşan bir yönlendirmeli meditasyon yapacağız. 

Masalları yeniden hatırlamak ve onların etkileyici dünyasında kendine yer bulmak isteyen herkesle 12 Haziran’da buluşalım. 

Etkinlik tüm branş ve kademeden öğretmenlerin, öğrencilerin ve ilgilenen herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. “Etkinliğe Kaydol” butonunu tıklayarak kayıt olabilirsiniz. 

 

halil%20yava%C5%9F.png

Şebnem Filiz Yapıcı

Öğretmen Ağı Değişim Elçici Şebnem Filiz Yapıcı, 1974 yılında Almanya’nın küçük bir köyünde kiraz ağaçlarının tomurcukları usul usul oluştuğu vakitte doğdu. Okuluna başladığında ise arkadaşlarıyla birlikte orman yolundaki çiçekleri toplayıp geçenlere vermeyi ihmal etmeyerek büyüdü. Türkiye’ye geldiğinde ise ilk olarak Türkçeyi öğrendi. Tabii bu süreç pek kolay olmamasına rağmen pes etmedi. Çünkü hayallerini gerçekleştirebilmesi için adımlarını atması gerektiğini biliyordu. Bir dönem yatılı okuduğu İzmir Özel Türk Koleji’nde altı yılın nasıl geçtiğini anlamayarak arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle sevgi dolu bağlarını ördü. Ardından Ege Üniversitesinden mezun oldu. Hayalini kurduğu Fen Bilimleri öğretmeni olarak öğrencileriyle birlikte koca yirmi yedi yıl geçirdi. Bu süreçte heybesini merakıyla, eğitimleriyle, öğrencileriyle, öğretmenliğiyle ve yazdığı eğitim yazılarıyla ve masallarıyla çeşitlendirdi. Eşi ve oğlu Oscar ile kurdukları düş evlerinde kızılgerdan kuşlarının şarkılarıyla yaşamaktadırlar. Öğretmen Ağı ve ailesi ile yolları kesiştiği andan itibaren hikayelerine; öğretmen odasının hallerini, iyi ki öğretmenim zamanlarını, keşfetme-öğrenme heyecanlarını, şefkat zamanlarını tüm kalbiyle yolculuğuna devam etmektedir.

 

When
2024-06-12 20:30 through 21:30
Location
Çevrimiçi
╲╱