GERİ

Change Agents April Meeting

 Registration is closed for this event

Nisan 30, 2024

Saat: 20:00-21:30

 

Değişim Elçileri Nisan Buluşması, 30 Nisan’da saat 20:00’da Zoom’da!

Herkesi, Değişim Elçileri Nisan Buluşması için 30 Nisan Salı 20:00-21:30 saatleri arasına buluşmaya davet ediyoruz. Aylık Buluşmalar, Değişim Elçileri Topluluğu'nun en önemli rutinlerinden. Buluşmada, topluluktaki kutlamaları ve gündemleri konuşacağız, birbirimizden haberdar olacağız ve baharı hep birlikte karşılayacağız. 

Bu ayki buluşmamızda en büyük gündemimiz; bahar, artık sıkça yanımızda beliren güneş ve rengarenk açan çiçekler olacak. Baharı birlikte yeniden karşılarken sanat terapisi etkinliklerini kullanarak birlikte bir topluluk resmi çıkaracağız. Bunun için yanımıza bir kağıt ve renkli boya kalemlerimizi almayı unutmayalım. Bahara dair heyecanlarımız, umutlarımız, yaratıcılığımız ve bahar şarkılarımızla salı akşamı buluşalım. Eğer istersek, şarkılarımızı şimdiden buraya tıklayarak Öğretmen Ağı’nın bahar temalı Spotify listesine ekleyebiliriz. 

30 Nisan Salı akşamı 20:00-21:30 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz Değişim Elçileri Nisan Buluşması’nda herkesle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. 

Buluşmaya katılmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz. Buluşmaya bağlanmak için gereken Zoom linki otomatik olarak sizlere gönderilecek.

30 Nisan’da görüşmek üzere!

Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekip

 

When
2024-04-30 20:00 through 21:30
Location
Çevrimiçi
╲╱