GERİ

Teaching in Times of Crisis and Trauma

 Registration is closed for this event

Haziran 7, 2023

Saat: 19:30-21:00

 

Kriz ve toplumsal travma dönemleri hepimizin olduğu gibi öğrencilerin de fiziksel, sosyal ve psikolojik bütünlüğünü etkilemektedir. Bu dönemlerde okul, bir eğitim alanı işlevi görmenin yanında öğrencilerin güvenli bir alanda kendini ifade edebilecekleri ve rutinlerine devam edebilecekleri bir alan işlevi de görmektedir. 

 

Bir eğitimci olarak öğretmenlerin kriz ve travma döneminde değişen rolleri üzerine birlikte düşünmek için 7 Haziran Çarşamba günü saat 19:30-21:00 arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek “Kriz ve Travma Dönemlerinde Öğretmenlik” etkinliğine davetlisiniz!

 

Fide Okulları Genel Müdürü Müjdat Ataman’ın konuşmacılığını; Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Sibel Tosuner’in moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte; kriz ve travma döneminde öğretmenin rolü, bu dönemlerde kurumların ve velilerin öğretmenlerden beklentileri, tüm bu sürecin öğretmenin iyi olma halini nasıl etkilediği konularına değinilecektir. Sonrasında bir soru-cevap ve tartışma alanının yaratılacağı etkinlikte buluşalım. 

 

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

 

 

halil%20yava%C5%9F.png

İsmail Örnek Hakkında

1975 Hatay Erzin doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Afyon, Konya, Osmaniye ve Hatay’ da yaptı. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik(1992–1994); Uludağ Üniversitesi TBMYO Bilgisayar Programcılığı (1994–1998) ve Çukurova Üniversitesi Felsefe Grubu Öğretmenliği (1999–2004) bölümlerinde okudu.

2011’den bu yana M.E.B’te Rehber Öğretmen olarak çalışan Örnek, Psikososyal Müdahale, Kapsayıcı Eğitim, Engelli Hakları, Özel Eğitimde Cinsel Eğitim, Engelli Aileleri için Psikososyal Destek, Çocuk ve Oyun, Yetişkin Eğitimi gibi alanlarda M.E.B., UNICEF, Öğretmen Ağı ile çalışmalar yürütmektedir.

 

 

When
2023-06-05 19:30 through 21:00
Location
Çevrimiçi
╲╱