GERİ

Different Approaches in Education: Montessori Education

 Registration is closed for this event

Mart 21, 2022

Saat: 20:00-21:30

 

Her çocuğun özgün karakterine ve bireyselliğine dayanan, dolayısıyla eğitim sürecinde her çocuğun kendi hızında ilerlemesine ve çevresini deneyimleyerek öğrenmesine odaklı “Montessori Eğitim Sistemi”ni daha yakından tanımaya davetlisiniz!


“Eğitimde Farklı Yaklaşımlar: Montessori Eğitimi” etkinliğinde Montessori eğitimini ve Montessori sınıflarını inceleyeceğiz, bu eğitim sisteminin çocuklara faydaları üzerine konuşacağız, Montessori eğitmeni olma süreci hakkında bilgi edineceğiz. Elif Şeyda Gül’ün konuşmacılığında ve Değişim Elçileri’nden Elif Meltem Koç’un moderatörlüğünde gerçekleşecek “Eğitimde Farklı Yaklaşımlar: Montessori Eğitimi” için 21 Mart Pazartesi akşamı 20:00 - 21:30 saatleri arasında Zoom’da buluşalım.


Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. Aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak etkinliğe kaydınızı oluşturabilirsiniz.

 

 

Elif%20%C5%9Eeyda%20G%C3%BCl.png

Elif Şeyda Gül Hakkında

2012 yılında International Montessori Schools Westchester’da 1 okul yılı boyunca staj yaptı.2014 yılından bu yana İstanbul Montessori Enstitüsü'nde Eğitim Koordinatörlüğü yapmakta bunun yanı sıra 2018 yılı itibariyle AMS (American Montessori Enstitüsü) tarafından Eğitmen olma hakkını kazanmış bulunmakta. AMS statüsünde eğitmen olabilmek için uluslararası sertifikayı aldıktan sonra 3 yıl boyunca baş öğretmen olarak görev yaptı. 2018 yılı itibariyle İME(İstanbul Montessori Enstitüsü)'de yaz aylarında gerçekleştirilen Eğitimci Eğitimi Programı'nda Matematik modülünün eğitmenliğini yapmakta. İME Pembe Kule Anaokulu’nda direktör olarak görevini sürdürmekte.

 

Elif%20Meltem%20Ko%C3%A7.png

Elif Meltem Koç Hakkında

Lisede Çocuk Gelişimi okuyarak alana adım attı. Liseden sonra Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Montessori Eğitmen Eğitimi’ne katıldı. Yaz döneminde özel bir Montessori anaokulunda çalıştı. Lisans eğitimini Medipol Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra İME Pembe Kule Montessori Anaokulu’nda çalışmaya başladı.

 

When
2022-03-21 20:00 through 21:30
╲╱