GERİ

KENDİMLE RANDEVU: DUYGUSAL ÇEVİKLİK

Aralık 8, 2020

 

Bu oyunun kaybedeni yok, kazananı ise sensin! Bunca olup bitenin karmaşasında, kendin için ve kendinle bir randevuda buluşmaya ne dersin? Bu atölye senin için bir hediye… Bu hediyeyi alıp kabul etsen yaşamında neler değişirdi?

Kolaylaştırıcı: Tuba Çal I Points of You Practitioner

Hazırlayan: Vanessa Delgado/ POY Master
Türkçesini Hazırlayan: Nurşen Agathe Ergün/ POY Expert

“Kendimle Randevu: Duygusal Çeviklik” başlıklı Karşılaşmalar etkinliği, Tuba Çal’ın yürütücülüğünde ve Değişim Elçilerinden Gülnaz Bekar’ın moderatörlüğünde 8 Aralık 19:30-21:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Dijital Karşılaşmalar Türkiye’nin her yerinden eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjanla kısıtlıdır.

 

tuba

Tuba Çal Hakkında

2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri lisans programından mezun oldu. Profesyonel iş hayatına Petkim Petrokimya Holding A.Ş.’de İnsan Kaynakları Yetkilisi olarak başladı. Kariyerine, 2011 – 2014 yıllarında Özyeğin Üniversitesi’nde devam etti; burada sırasıyla Başvuru, Kayıt ve İstatistik Uzmanı ve Sistem ve Süreç Geliştirme Uzmanı olarak görev aldı. Özyeğin Üniversitesi’nin 2014 yılı mezunları tarafından “En Sevilen İdari Personel” ödülüne layık görülen Tuba Çal Ağustos 2014’ten bu yana Çelikel Eğitim Vakfı’nda Vakıf Yöneticisi olarak çalışıyor. Points of You’nun L1 ve L2 sertifikalarına sahiptir ve Points Of You™ Practioner uzmanlığı ile Points of You Türkiye kapsamında Explorer eğitimleri gerçekleştiriyor. Çelikel Eğitim Vakfı’nda pek çok süreç ve proje geliştirme çalışmaları ile burs, gençlik ve eğitim uygulamaları deneyimi bulunan Tuba Çal, E-Bursum (Sosyal Girişim), Hayat Sende Derneği (Geleceğe Koşanlar Mentorluk Projesi) ve Koç Üniversitesi Society of Women Engineers (Girls Who Code Mentorluk Projesi) gibi pek çok sivil toplum ve eğitim kuruluşunda da danışman ve üye olarak katkı sağlamıştır. Halihazırda, Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 (Digit4Turkey) Derneği ve Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi Üyesidir. MEB Yaratıcı Drama Eğitmenliği/Liderliği Sertifika Programı’nı tamamladı ve Bitirme Projesini; Duygusal Çeviklik Becerisinin Yaratıcı Drama Yöntemiyle İşlenmesi; üzerine yazdı. Aynı zamanda Access Consciousness Kolaylaştırıcısı olan Tuba Çal, Access The Bars Uygulayıcı ve Access Foundation eğitim programlarını da tamamladı. Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Değişim için Bağış: Filantropi Profesyonelleri Eğitim Programı üçüncü dönem mezunudur.

Tuba Çal’ın Linkedin profiline buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

gülnaz

Günaz Bekar Hakkında:

1994-2017 arasında MEB’ de sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. Halen Yenilikçi Öğrenme İlkokulu’ nda sınıf öğretmeni olarak çalışıyor. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü' nde okuyor. Çocuklar İçin Felsefe (P4C) Eğitimcisidir. Düşün Taşın Atölyeleri’nin üç üyesinden biridir. Yenilikçi Öğrenme Merkezi Mesleki Gelişim Uzmanlığı Sertifika Programı’ nı “ İlkokul Öğretmenlerinin Derslerinde İlişkilendirilmiş Oyun Kullanım Becerilerinin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi: Bir Eylem Araştırması”  adlı çalışmayla tamamladı. Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi'nde Yaratıcı Drama Liderliği/ Eğitmenliği Sertifika Programında Eğitmen Eğitimcisi. Müze, kütüphane, sergi vb. mekânlarda P4C ve yaratıcı drama yöntemi ile çocuk ve yetişkinlerle atölyeler yürütüyor.Çağdaş Drama Derneği, ÇYDD, TEMA Vakfı gibi sivil toplum örgütlerinin çalışmalarında gönüllü eğitmenlik yapıyor.

 

When
2020-12-08 19:30 through 21:00
╲╱