GERİ

21. YÜZYIL BECERİLERİ VE eTWİNNİNG

Ekim 20, 2020

 

Yaşadığımız yüzyılda her alanda kendini gösteren değişimler, bireylerin uyum sağlayabilmeleri için sahip olmaları gereken bilgi ve becerileri farklılaştırmıştır. Bireylerin yaşadıkları yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilmelerini, yaşamlarını sürdürebilmelerini, üretken olabilmelerini sağlayan ve 21. yüzyıl becerileri olarak adlandırılan bu beceriler, eTwinning ile nasıl hayat buluyor?

Gülşah Sarıkaya’nın konuşmacı ve Değişim Elçilerinden Belgin Sevgi İçyüz’ün moderatör olduğu “21.yüzyıl becerileri ve eTwinning” başlıklı Karşılaşmalar etkinliği, 20 Ekim saat 21:00-22:30 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşti. 

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Dijital Karşılaşmalar Türkiye’nin her yerinden eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsizdir.

 

 

gulsah

Gülşah Sarıkaya Hakkında:

2008 yılında Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliğinden mezun oldu.2008-2009 yıllarında İtalya /Roma da bir fen lisesinde dil asistanı(ingilizce öğretmeni) olarak görev yaptı. 2009-2011 yıllari arasında Bitlis/Tatvan da görev yaptı. 2011 yılından itibaren Eskişehir de görev yapmaktadır. Bu süreçte şuanda da ARGE ve proje ekiplerinde çalıştı,alanıyla ilgili çok sayıda kongre, seminer, sempozyum ve hizmet içi eğitimler aldı.pek çok proje yuruttu ve yerelde basta eTwinning olmak üzere pek cok konferans ve eğitimler düzenledi. Şuanda Eskişehir eTwinning İl Koordinatoru ve FCL Türkiye Elçilerinden biri olarak Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminde görev yapmaktadır                        

 

belgin

Belgin Sevgi İçyüz Hakkında:

2012 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi lisan, 2019 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Yüksek Lisanstan mezun oldu. Bu süreçte alanımla ilgili çok sayıda kongre, seminer, sempozyum ve hizmet içi eğitimler aldı.Uluslararası kongrelerde sözlü bildirileri ve Prof Dr. Hakan SARI ile beraber yazarlığını yaptığı bir özel eğitim bibliyografyası kitabı bulunmaktadır. Özel gereksinimli çocuklarda cinsel eğitim ve mahremiyet eğitimi, özel eğitimde drama ve davranış değiştirme konularında aile ve öğretmen eğitimi çalışmaları yapmakta.

 

 

 

When
2020-10-20 21:00 through 22:30
╲╱