GERİ

SIFIR ATIK YAKLAŞIMI

Mart 11, 2020

Saat: 19:00-21:00

 

Çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve sıfır atık yaklaşımını tanımaları amacıyla TEMA Vakfı tarafından hazırlanan “Sıfır Atık Eğitim Projesi”ni keşfetmeye hazır mısınız?

Karşılaşmalar serisinin yenisi, “Sıfır Atık Yaklaşımı”nda, Murat Çıtır konuşmacı, Esen Cansu Öztürk ise moderatör olacak. Buluşmamız, 11 Mart Çarşamba günü, 19:00 - 21:00 saatleri arasında Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık, ancak kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Murat Çıtır Hakkında

23 yıllık sınıf öğretmeni olan Murat Çıtır yaklaşık 10 senedir TEGV, TEMA, AÇEV, EÇEV, AKUT, Kızılay gibi farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetler yapıyor. Gönüllülüğü bir yaşam stili haline getiren Murat Çıtır, evli ve iki çocuk babasıdır.

Esen Cansu Öztürk Hakkında

Konya Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra lisans eğitimini 2017’de TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamladı. Halen bir özel okulun Psikolojik Danışmanı olarak çalışan Öztürk, ebeveyn-çocuk ilişkileri üzerine çalışmalar yapmakta ve drama alanında kendini eğitmektedir.

 

When
2020-03-11 18:30 through 20:30
Location
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkezi
Şair Eşref Bulvarı / Huzur İş Hanı
No: 27 / 2 K: 7
Konak / İzmir, 35210
╲╱