GERİ

ÜSTÜN YETENEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN FARKLILAŞTIRMA UYGULAMALARI

Mart 6, 2020

Karşılaşmalar serisinin yenisi, “Üstün Yetenekli Öğrenciler İçin Farklılaştırma Uygulamaları” buluşmasında, üstün yetenek potansiyeli olan çocuklar için öğretmenlerin kullanabileceği farklılaştırma yöntemlerini keşfettik. Etkinliğe ev sahipliği yapan Eskişehir Gelişim Vakfı'na, konuşmacı Şule Demir’e, moderatör Merve Tuna’ya ve katılan herkese teşekkürler ? #DeğişimÖğretmenle #Karşılaşmalar

 

Şule Demir Hakkında

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Yeteneklilerin Eğitimi Anabilim Dalı’nda

araştırma görevlisi olarak çalışan Şule Demirel, aynı zamanda Üstün Yetenekliler Eğitim Programı’nda programın kurulduğu yıl olan 2007 yılından bu yana Karakter Eğitimi derslerini yürütmektedir. Ayrıca program bünyesindeki öğrencilerin aile eğitimlerine rehberlik etmektedir. Kendisi üstün yeteneklilerin eğitimi alanında yüksek lisansını ve doktorasını tamamlamıştır. Türkiye’nin ilk yerli zekâ ölçeği ASİS’in yazarlarından biridir. Üstün yetenekli öğrencilerde karakter gelişimi, değerler eğitimi ve üstün yeteneğin sosyokültürel boyutları konularına ilişkin çalışmaları bulunmaktadır.

Merve Tuna Hakkında

İstanbul doğumlu olan Merve Tuna, Anadolu Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği programından mezun olmuştur. Erken Çocuklukta Özel Eğitim bölümünde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Zihinsel Engelliler Öğretmenliği programında doktorasına devam etmektedir. Erken müdahale programları, aile eğitimi ve kapsayıcılık ilgi alanlarıdır.

 

 

When
2020-03-06 19:30 through 21:00
Location
Eskişehir Gelişim Vakfı
Vişnelik / Çağdaş Sokak
Odunpazarı/Eskişehir, 26020
╲╱