GERİ

ERİCKSON KOÇLUK YAKLAŞIMINDA İNSAN

Mart 4, 2020

Saat: 18:30-20:30

Adını ünlü psikiyatrist Dr. Milton Erickson’dan alan Erickson Coaching İnternational yaygın bir koçluk okuludur. Bu okulun temel koçluk yaklaşımının odağında insan vardır. İnsan’ı bir de bu yaklaşımın ışığında dinlemeye var mısınız? 

Karşılaşmalar serisinin yenisi, “Erickson Koçluk Yaklaşımında İnsan”, Çakır Dilek Yunar’ın konuşmacılığı ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Zeliş Kurt’un moderasyonunda gerçekleşecek. 4 Mart Çarşamba günü 18:30 - 20:30 saatleri arasında Ege Çağdaş Eğitim Merkezi Genel Merkezi’nde buluşalım. 

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık, ancak kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Çakır Dilek Yunar Hakkında

Çakır Dilek Yunar, uluslararası profesyonel koçluk derneği – ICF akredite Erickson Coaching International’ın “The Art & Science of Coaching” (Koçluğun Sanatı ve Bilimi) Sertifika programını tamamlamış olup, 10 yılı aşkın süredir profesyonel Erickson koçudur. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezuniyetinden sonra Maliye Bakanlığı İzmir Defterdarlığı bünyesinde iş hayatına başlamıştır. Eş zamanlı olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Ana Bilim dalında Yüksek Lisansını tamamlarken, Mali Tahlil Uzmanı olarak Yapı ve Kredi Bankası’nda bankacılığa adım atmıştır. Bankacılığı 2008 yılında emekli olarak noktalamasının akabinde “Profesyonel Koçluk” ile tanışmış, koçluk eğitimlerini tamamlamış ve onu destekleyen yan eğitimlere devam ederken, ICF Türkiye – Bölge Temsilcisi ve Projeler Kurulu Üyesi olarak sektörün gelişimine önderlik etmiştir. Wish And Future Gelişim Merkezi kurucusu olarak, birey ve kurumların bütünsel gelişimlerine yönelik, gelişim programları hazırlamakta, sunmakta, birey, grup ve takım koçluğu hizmetleri vermektedir. 

 

Zeliş Kurt Hakkında

2001-2005 yılları arası Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde okudu. 2005-2008 yılları arası ilk görev yeri olan Bitlis/Tatvan’a atandı. Birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü çalışmalar yürüttü. 2015 yılında Orman Okulları ve Sınıf Dışı Eğitim çalışmalarına katılarak çocuklarla ve öğretmenlerle çalışmalar yapmaya başladı.

 

When
2020-03-04 18:30 through 20:30
Location
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkezi
Şair Eşref Bulvarı / Huzur İş Hanı
No: 27 / 2 K: 7
Konak / İzmir, 35210
╲╱