GERİ

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÖĞRETMENLERLE ATÖLYELER

Şubat 15, 2020

Saat: 10:00-17:00

İnsan hakları, ayrımcılık, barış, çocuk hakları, katılım hakkı, toplumsal cinsiyet ve ekoloji… Günümüz dünyasının en önemli gündemleri olan bu konular hakkında yeterince bilgiye hakim miyiz?

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) tasarladığı ve Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği'nin desteklediği “Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler” Projesi'nden yola çıkarak öğretmenlere yönelik geliştirdiği “Daha İyi Bir Dünya İçin Öğretmenlerle Atölyeler”, 15 Şubat Cumartesi günü, 10:00 - 17:00 saatleri arasında Denizli Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı’nda öğretmenlerle buluşuyor. İnsan Hakları, ayrımcılık, barış, çocuk hakları, katılım hakkı,toplumsal cinsiyet, ekoloji olmak üzere 7 farklı konudaki oturumlardan oluşan Öğretmenden Öğretmene atölyenin yürütücülüğü Murat Çıtır ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Gamze Yatkın tarafından üstlenilecek. 

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Etkinlik, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Murat Çıtır Hakkında

23 yıllık sınıf öğretmeni olan Murat Çıtır yaklaşık 10 senedir TEGV, TEMA, AÇEV, EÇEV, AKUT, Kızılay gibi farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetler yapıyor. Gönüllülüğü bir yaşam stili haline getiren Murat Çıtır, evli ve iki çocuk babasıdır.

Gamze Yatkın Hakkında

1992 yılında Denizli de doğdu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinden 2014'te mezun oldu. 2014 yılından bu yana okul öncesi kurumlarında sınıf öğretmenliği yapmaktadır. Alanında verimli olmak için eğitim ve seminerlere katılmaya özen göstermektedir. Öğretmen Ağı çalışmalarını yakından takip etmektedir. Aynı zamanda akıl ve zeka oyunları eğitmenliği yapmaktadır.

 

When
2020-02-15 10:00 through 17:00
Location
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı
Merkezefendi / Sümer Mahallesi
No:116 / Çal Caddesi
Denizli Merkez / Denizli, 20040
╲╱