GERİ

1 ÖĞRETMEN 1 AKADEMİSYEN: SINIFIMDA SANATI NASIL SEVDİRİRİM?

Şubat 8, 2020

1 Öğretmen 1 Disiplin atölye serisinin yenisinde, 1 Öğretmen ve 1 Akademisyen bir araya geldi. Atölyede, öğretmenlerin sanatı kullanarak kendilerine ve sınıflarındaki çalışmalara nasıl farklı bir bakış açısıyla yaklaşabileceğini birlikte keşfettik. Atölye yürütücüleri Değişim Elçisi Ayşen Akkan ve Dr. Öğretim Üyesi Fatma Budak', etkinliğe ev sahipliği yapan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kampüsü Güzel Sanatlar Atölyesi'ne ve katılan herkese teşekkürler ? #DeğişimÖğretmenle #DeğişimBirlikte

 

Ayşen Akkan Hakkında

19 Mayıs Üniversitesi Sinop Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılında Sivas'ın Suşehri ilçesinde birleştirilmiş bir sınıfa atandı. Şimdi, Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde taşıma merkezli bir okulda 4 yıldır görev yapmaktadır.

Fatma Budak Hakkında

1980 yılında Tokat’ın Zile ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk-orta ve lise eğitimini Zile’de tamamlamıştır. 2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş ve 2 yıl MEB’e bağlı çeşitli okullarda sosyal bilgiler öğretmenliği yapmıştır. 2004 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında yüksek lisansına başlamış ve aynı yıl Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ABD’na araştırma görevlisi olarak atanmıştır. 2013 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında “Sosyal Bilgiler dersinde (7.sınıf) doğal ve kültürel varlıklar aracılığı ile estetik değer eğitimi Tokat örneği” isimli tezini tamamlayarak Doktor unvanını almıştır. 2013 yılından itibaren Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Değerler eğitimi, sanat yoluyla Eğitim, sosyal bilgiler eğitimi, toplumsal cinsiyet çalışmaları alanlarında araştırma ve incelemeler yürütmektedir.

 

 

 

When
2020-02-08 13:30 through 16:30
Location
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kampüsü Güzel Sanatlar Atölyesi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Taşlıçiftlik Yerleşkesi
Merkez /Tokat, 60250
╲╱