GERİ

KATILIMCI VE BARIŞÇIL ÖĞRENME ORTAMLARI YOLUNDA

Ocak 11, 2020

Saat: 09:30-18:00

Öğrenme ortamlarında birlikte yaşamak ve öğrenmek için duygu ve ihtiyaçlarımızla bağlantı kurup, okul iklimini daha barışçıl hale nasıl getirebiliriz?

Öğretmenden Öğretmene atölye serilerinin yenisi, “Katılımcı ve Barışçıl Öğrenme Ortamları Yolunda” ile şiddetsiz iletişim yöntemlerine odaklanacağız. Gülesra Güllü ve Değişim Elçisi Sabiha Sönmez’in yürütücülüğünü üstleneceği atölye, 11 Ocak Cumartesi günü, 09:30 - 18:00 saatleri arasında Şehit Zeki Akgünseven Anaokulu’nda gerçekleşecek. Atölyeye gelirken, kendinize ait sevdiğiniz bir objeyi de getirmenizi rica ediyoruz.

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Atölye, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir. Atölyeye katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın. 

 

Gülesra Güllü Hakkında

10 yıldır devlet okullarında sınıf öğretmeni olarak çalışan Gülesra Güllü, İnsan Hakları Derneği Diyarbakır Şubesi’nde yöneticilik yapmaktadır ve çocuk hakları aktivistidir. Başka Bir Okul Mümkün Derneği Öğretmen Köyü kurucu ekibinde yer almış olan Güllü, üç yıldır Çocukla Barış'ta barışçıl ve katılımcı öğrenme ortamları için üretmek ve paylaşmak için çalışmaktadır. 

Sabiha Sönmez Hakkında

2011 yılında Çukurova Üniversitesi  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun olduktan sonra  Siirt - Kurtalan, Şanlıurfa - Halfeti’de çalıştı. Şu an Adana’da okul psikolojik danışmanı  olarak çalışıyor. 2009-2010 yılları arasında YGA oku-düşün-paylaş projesinde yer aldı. 2008 yılından beri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda gönüllülük çalışmaları yapan ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olan Sönmez, düşler atölyesi gibi etkinlikler yürütüyor.

 

When
2020-01-11 09:30 through 18:00
Location
Şehit Zeki Akgünseven Anaokulu
Toros Mahallesi / 78070 Sokak
No 2 / Kenan Evren Bulvarı
Çukurova / Adana, 01170
╲╱