GERİ

1 ÖĞRETMEN 1 ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ UZMANI: OKUYAN BİR GELECEK NASIL YETİŞTİREBİLİRİZ?

Ocak 7, 2020

Saat: 18:00-20:00

Okumak, insanın düşünmesi, kendini güncellemesi ve yaşam boyu öğrenmeye devam etmesi demektir. Okuyan bir nesil yetiştiğinde, empati yeteneği ve sosyal duyarlılıkları yüksek, çevresindeki olayları ve olguları anlamlandırabilen bireylerden oluşan bir topluma kavuşmuş oluruz. Peki, okuyan bir gelecek için, öğretmenlere ne gibi sorumluluklar düşüyor?

1 Öğretmen 1 Disiplin atölyelerinin yenisi, “Bir Öğretmen Bir Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı” buluşmasında, Anne Çocuk Eğitim Vakfı Erken Çocukluk Eğitim Birimi’nden Serap Erdinç ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Banu Yücetaş’ın yürütücülüğünde, “Okuyan Bir Gelecek Nasıl Yetiştirebiliriz” sorusunu tartışmaya açacağız. 7 Ocak Salı günü 18:00 - 20:00 saatleri arasında Adana English Home Yabancı Dil Kursu'nda buluşalım. 

1 Öğretmen 1 Disiplin, bir öğretmen ve farklı disiplinden bir kişinin bir arada geliştirdiği ve disiplinlerarası etkileşimin eğitime nasıl katkı sunabileceğini ortaya koyduğu atölyelerdir. Atölye, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjan ile sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Serap Erdinç Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezundur. Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri-Yetişkin Eğitimi alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokullarında okul öncesi öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra; özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel anaokullarında öğretmenlik ve aile danışmanlığı yapmıştır. 2016 yılından bu yana Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nda Erken Çocukluk Eğitimleri Birimi’nde “Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı” olarak çalışmaktadır. Birim tarafından yürütülen erken çocukluk eğitimlerinin içeriklerinin hazırlanması ve uygulamaların yürütülmesinden sorumludur.

Banu Yücetaş Hakkında

Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi mezunu olan Banu Yücetaş, AÇEV Anne Destek Programı Eğitimcisi ve Saha Danışmanı; aynı zamanda Öğretmen Ağı Değişim Elçisidir. 

 

 

When
2020-01-07 18:00 through 20:00
Location
English Home Yabancı Dil Kursu, Adana
Cemalpaşa Cevat Yurdakul Cd
No:3
Seyhan / Adana, 01120
╲╱