GERİ

1 ÖĞRETMEN 1 YAZAR: BİR ŞEHİR BİN SEYYAH

Öğretmen 1 Disiplin atölye serisinin yenisinde, bir öğretmen ve bir yazar ile bir arada, İstanbul'un tarihi ve kültürel mirasını nasıl öğrencilere aktarabileceğimizi keşfettik. Atölye yürütücüsü Yurdanur Ay Paşa'ya, moderatör ve Değişim Elçisi Sevilay Şeyhoğlu'na ve katılan herkese çok teşekkürler!

 

Yurdanur Ay Paşa Hakkında

1978 yılında Silistre’de doğan Yurdanur Ay Paşa, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Çevre Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinde tamamladı. Fransa ve Çekya’da eğitimde yaratıcı düşünme ve 21. Yüzyıl öğrenme yöntemleri ile Çağdaş Drama Derneği’nde yaratıcı drama liderliği eğitimlerini aldı. Tezini, Evliya Çelebi’nin yaratıcı drama ile anlatılması üzerine yazan Yurdanur Ay Paşa, aynı zamanda “Geçmişin İzinde, Geleceğin Peşinde” ve “Benim İstanbul’um” isimli iki projeyi yürütüyor. Yayımlanmış kitapları da bulunan Paşa, evli ve iki çocuk annesi. 

Sevilay Şeyhoğlu Hakkında

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu olan Sevilay Şeyhoğlu, çok doğru olarak nitelendirdiği bir kararla öğretmen oldu. Güzel sanatları ve doğayı çok seven, çocukların geleceği olduğu söyleyen Şeyhoğlu aynı zamanda Öğretmen Ağı Değişim Elçisi. 




 

 

When
2019-12-21 10:00 through 15:00
Location
Öğretmen Ağı
Hacımimi / Serdar-ı Ekrem Caddesi
No:30/C
Beyoğlu/İstanbul, 34425
╲╱