GERİ

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÖĞRETMENLERLE ATÖLYELER

Aralık 22, 2019

Saat: 09:30-16:30

İnsan hakları, ayrımcılık, barış, çocuk hakları, katılım hakkı, toplumsal cinsiyet ve ekoloji… Günümüz dünyasının en önemli gündemleri olan bu konular hakkında yeterince bilgiye hakim miyiz?

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) tasarladığı ve Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği'nin desteklediği “Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler” Projesi'nden yola çıkılarak geliştirilen "Daha İyi Bir Dünya İçin Öğretmenlerle Atölyeler" başlıklı atölye, İzmirli eğitimcilerle buluşuyor. Atölye, TEGV ve Öğretmen Ağı işbirliğiyle, 22 Aralık Pazar günü saat 09:30 - 16:30 arasında İzmir Balçova TEGV Öğrenim Birimi'nde gerçekleşecek. İnsan Hakları, ayrımcılık, barış, çocuk hakları, katılım hakkı,toplumsal cinsiyet, ekoloji olmak üzere 7 farklı konudaki oturumlardan oluşan Öğretmenden Öğretmene atölyenin yürütücülüğü Murat Çıtır ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Arzu Kupsar tarafından üstlenilecek. 

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Etkinlik, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Murat Çıtır Hakkında

23 yıllık sınıf öğretmeni olan Murat Çıtır yaklaşık 10 senedir TEGV, TEMA, AÇEV, EÇEV, AKUT, Kızılay gibi farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetler yapıyor. Gönüllülüğü bir yaşam stili haline getiren Murat Çıtır, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Arzu Kupsar Hakkında

Ege Üniversitesi Matematik Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. Matematik Öğretmenliğinin yanı sıra değişime ve gelişime olan inancını aldığı eğitimlerle pekiştirdi. 2018 yılından bu yana Argemon Eğitim ve Danışmanlık’ta Eğitim Danışmanı olarak çalışıyor. Matematik ve oyun atölyeleri, zihin haritalama, zaman ve kaygı yönetimi eğitimleri veriyor. Bu aralar Yaratıcı Problem Çözme Programı ile Öğretmen Ağı’na katılmanın mutluluğunu yaşamakla meşgul.

 

 

When
2019-12-22 09:30 through 16:30
Location
TEGV Balçova Öğrenim Birimi
Çetin Emeç / Ömer Asaf Sokak
Balçova / İzmir, 35330
╲╱