GERİ

OKULLARIMIZ NE KADAR KAPSAYICI?: EBEVEYN BAKIŞ AÇISI

“Okullarımız Ne Kadar Kapsayıcı?: Ebeveyn Bakış Açısı” başlıklı Deneyim Paylaşımı'nda, engellilik odağında kapsayıcı eğitimi ebeveynler ve öğretmenler olarak hep birlikte tartıştık ve SEÇBİR + Tohum Otizm Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen Eğitimde Engelli Hakları: Okulda Birlikte Hayatta Birlikte projesinin kılavuzundan örnek sınıf içi etkinlikleri paylaştık. Moderatör Merve Tuna'ya ve Değişim Elçisi Selcen Tuğba Aytaş'a ve katılan herkese teşekkürler.

 

Selcen Tuğba Aytaş Hakkında

1991 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Eskişehir’de, lisans eğitimini Giresun Üniversitesi’nde tamamladı. Ankara’da başladığı mesleğine 5 yıldır TED Eskişehir Özel İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak devam etmektedir. Sosyal-duygusal beceriler üzerine çalışmaktan keyif almakta ve drama alanında kendini geliştirmektedir. Ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü faaliyetlerde yer almaktadır.

Merve Tuna Hakkında

1987 yılında İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği lisans, Zihin Engelliler Öğretmenliği yandal programlarını tamamladı. Aynı üniversitede Erken Çocuklukta Özel Eğitim programında yüksek lisansını 2016 yılında tamamladı. Hali hazırda Zihin Engelliler Öğretmenliği Doktora programında öğrenciliğine devam ediyor. 6 yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı, şimdi erken çocuklukta müdahale uzmanı olarak kendi kliniğinde danışmanlık vermekte ve Eskişehir Gelişim Vakfı'nda ve temasta bulunduğu farklı sivil toplum örgütlerinde engelli hakları üzerine çalışmaktadır.

 

When
2019-12-07 13:00 through 14:30
Location
Eskişehir Gelişim Vakfı
Vişnelik / Çağdaş Sokak
Odunpazarı / Eskişehir, 26020
╲╱