GERİ

FARKLILAŞTIRILMIŞ ÖĞRETİM UYGULAMA METOTLARI

“Farklılaştırılmış Öğretim Uygulama Metodları” başlıklı Öğretmenden Öğretmene atölyesinde, öğrencilerin farklılıklarına uygun ders planı oluşturma üzerine çalıştık. Yürütücüler Hilal Ateş Öztan ve Değişim Elçisi Murat Alçı'ya, etkinliğe ev sahipliği yapan Adana Bil Koleji'ne ve katılan herkese teşekkürler.


Murat Alçı Hakkında

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmakta olan Murat Alçı, 2001 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu ve Van-Özalp, Batman-Sason, Adana-Feke'de görev yaptıktan sonra yine aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu. Değişim Elçisi olarak Öğretmen Ağı'nda çalışmalarını sürdürmektedir.


Hilal Ateş Öztan Hakkında

2007 yılında Süleyman Demirel Ünversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olan Öztan, International Bacaloria Organization (IBO) sisteminin ilkokul programı olan PYP konusunda çalıştı, yurt içi ve yurt dışında çeşitli eğitimler aldı. 2011'de, "Eğitimde Yaratıcı Dramala Liderliği (MEB)" programını tamamladı ve bitirme tezini "Çocuklarda İletişim ve Öz Yönetim Becerisi" üzerine yazdı. Özcan, 2017 yılından sonra İlkokul Öğretmenliği'nde edindiği deneyimleri, eğitimleri ve yetkinlik sağladığı alanları kulanarak, farklı içerikler üretiyor ve bu doğrultuda çeşitli kurumlarda atölyeler düzenliyor.

 

 

When
2019-12-07 13:30 through 16:00
Location
Adana Bil Koleji
Yeşiloba / 46006 Sokak
No:13
Seyhan / Adana, 01100
╲╱