GERİ

YÖNETİLEN DEĞİL, YÖNETEN OLMAK: SİYASET OKURYAZARLIK

“Siyaset Okuryazarlık: Yönetilen Değil, Yöneten Olun” başlıklı 1 Öğretmen 1 Akademisyen atölyesinde, sınıflarda demokratik bir katılım ortamı sağlama üzerine çalıştık. Yürütücüler Prof. Dr. Süleyman İnan ve Değişim Elçisi Gizem Ok Uluçay'a ve katılan herkese teşekkürler.

 

Süleyman İnan Hakkında

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü’nde profesör olan Süleyman İnan, sosyal alanlar üzerine kitap ve makaleler yazmaktadır. Topluma karşı bir sorumluluk projesi olarak dezavantajlı öğrenci gruplarına yönelik KÜBİY OKULU adıyla anılan “Küçük Bilim İnsanları Yetişiyor” projesini yürütüyor. “Genç Bilgi: Siyaset” kitabının yazarı olarak, 7.sınıftan itibaren genç ve çocukların siyaset bilgisini temel düzeyde öğrenmesi gerektiği fikrinin savunucusu ve bu yönde bazı incelemelerin müellifi.


Gizem ok Uluçay Hakkında

1982 Yılında İstanbul’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdikten sonra Harvard University Graduate School of Education Differentiating İnstraction: Strategies for Effective Classroom Practice programını tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Livcon Student Coach Training programını tamamlayarak öğrenci koçudur. Öğretmen Ağı değişim elçisidir. Sınıf öğretmeni olarak çalışmakta ve öğrencilerinin kendilerini gerçekleştiren bireyler olmalarını hedeflemektedir.

 

When
2019-12-07 13:00 through 17:00
Location
Öğretmen Ağı
Hacımimi / Serdar-ı Ekrem Caddesi
No:30/C
Beyoğlu/İstanbul, 34425
╲╱