GERİ

BENİM DOĞA ŞAPKAM

Aralık 5, 2019

Saat: 18:30-20:00

Motivasyon, öğrenmeyi ve davranışlarımızı etkileyen önemli bir güçtür. Çocukların çalışmasını, belirli bir amaca doğru harekete geçmesini sağlar. Pek çok konuda olduğu gibi ekoloji odaklı süreçlerde de çocuğun katılımını sağlamak için motivasyonunu artırmak önemlidir.

“Benim Doğa Şapkam” uygulaması, Öğretmen Ağı’nın uzun soluklu programlarından biri olan Yaratıcı Problem Çözme Programı kapsamında Burcu Başak, İlyas Akça, Nuray Ardıç, Seda Ersoy, Seher Özkay, Songül Kalaycı’nın bulunduğu Güneş grubu tarafından “Çocuğun motivasyonunu artıran ekoloji odaklı süreçleri nasıl sağlayabiliriz?” sorusuna cevap olarak geliştirildi. Uygulama, Songül Kalaycı’nın moderatörlüğünde katılımcılarla paylaşılacak. “Benim Doğa Şapkam” uygulaması ile tanışmak isteyen herkes, 5 Aralık saat 18:30-20:00 saatleri arasında Öğretmen Ağı Mekanı’nda gerçekleştirilecek olan Deneyim Paylaşımı’na davetli.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Songül Kalaycı Hakkında

1988'de Düzce'de doğdu. 2006 yılında Bolu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nden ve 2011 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim-İş Eğitimi bölümünden mezun oldu. 

 

 

When
2019-12-05 18:30 through 20:00
Location
Öğretmen Ağı
Minerva Han, Bankalar Caddesi No:2
Karaköy, İstanbul
╲╱