GERİ

YARATICI EDEBİYAT VE ÇOCUK GERÇEKLİĞİ

“Yaratıcı Edebiyat ve Çocuk Gerçekliği” başlıklı Karşılaşmalar buluşmasında, edebiyattaki ‘çocuğa görelik’ kavramını tartışmaya açtık. Konuşmacı Havva Ergür'e, moderatör ve Değişim Elçisi Gülben Bulur'a, etkinliğe ev sahipliği yapan Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'na ve katılan herkese teşekkürler.

 

Havva Ergür Hakkında

1972 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretmenlik formasyon aldı ve iki yıllık öğretim sonunda İnsan Bilimleri bölümünü bitirdi. 2001 yılından bu yana Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalında Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta. Pamukkale Üniversitesi’nde Çocuk Edebiyatı dahil olmak üzere çok sayıda Türk Dili ve Edebiyatı alanında ders verdi. Diksiyon, Güzel Konuşma ve Yazma ve Beden Dili alanlarında Fakültelerde, kurum ve kuruluşlarda seminerler ve atölye çalışmaları yaptı. KUBİY projesi kapsamında "Yaratıcı Yazarlık" derslerine hala devam etmektedir.

Gülben Bulur Hakkında 

1994 yılında Sivas'ta doğdu. 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatına yüksek lisans ile devam etmekte olan Bulur, aynı zamanda özel bir kurumda okul öncesi öğretmeni olarak çalışmaktadır. Öğretmen Ağı'yla öğrencilik hayatında tanışmış ve hala aktif olarak olarak Ağ etkinliklerine katılmaktadır.

 

 

When
2019-11-30 13:30 through 15:00
Location
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı
Merkezefendi / Sümer Mahallesi
No:116 / Çal Caddesi
Denizli Merkez / Denizli, 20175
╲╱