GERİ

ÇEVREYİ KEŞFETME YOLCULUĞUNDA GÜVENLİ ADIMLAR

Aralık 1, 2019

Saat: 15:30-17:00

Gözlem becerisi kazanmak, doğadaki üretimi ve değişimi fark edebilmek çocukların doğaya olan duyarlılığını ve ekolojik farkındalığını artırırken çevrelerine de bu etkiyi yaymalarını sağlar. 

Öğretmen Ağı’nın uzun soluklu programlarından biri olan Yaratıcı Problem Çözme Programı bünyesinde  Ahmet Canbaz, Emre Gök, Ercan Demir, Halenur Kuru Çevik, Halime Yılmazkaya, Hiranur Tokgöz, Safa Nur Deveciler ve Özge Çavaş’ın bulunduğu Ekolim grubu tarafından “Okul ortamında çocukların başlattığı ve sürdürdüğü ekolojik deneyimi yaşamalarını nasıl sağlayabiliriz?” sorusuna cevap olarak “Doğa Pencerem” uygulaması geliştirildi. Uygulama, Safa Nur Deveciler’in moderatörlüğünde katılımcılarla paylaşılacak. “Doğa Pencerem” uygulaması ile tanışmak isteyen herkes, 1 Aralık saat 15:30-17:00 saatleri arasında Çanakkale ÇABAÇAM’da gerçekleştirilecek olan Deneyim Paylaşımı’na davetli.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Safa Nur Deveciler Hakkında

1989 yılında Çanakkale'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği mezunu ve bu dört yılın sonunda yine Çanakkale'de göreve başladı. Biga'da Matematik Öğretmenliği yapmaktadır.

 

 

When
2019-12-01 15:30 through 17:00
Location
ÇABAÇAM
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi
Tıp Fakültesi Dekanlığı Yanı
Merkez / Çanakkale, 20040
╲╱