GERİ

AİT OLDUĞUM KADAR DAHİL OLURUM!

Kasım 30, 2019

Saat: 15:00-15:45

Çocuklar, gündelik yaşantılarının çoğunu geçirdikleri öğrenme ortamlarına olan aidiyetleri arttığında  kendilerini daha güvende hissederler. Güvende hissettiklerinde ise hem karar süreçlerine daha çok dahil olabilir hem de kendilerini daha rahat ifade edebilirler. 

Öğretmen Ağı’nın uzun soluklu programlarından biri olan Yaratıcı Problem Çözme Programı bünyesinde Ayşen Akkan, Cengiz Taş, Kübra Gürol, Nazlı Bat ve Yıldız Bakşi’nin bulunduğu Grup Karar Tozu tarafından “Öğrencilerin kendilerini okula ait hissetmelerini nasıl sağlayabiliriz?” sorusuna cevap olarak “Kararmatik” uygulaması geliştirildi. Uygulama, Ayşen Akkan’ın moderatörlüğünde katılımcılarla paylaşılacak. “Kararmatik” uygulaması ile tanışmak isteyen herkes, 30 Kasım saat 15:00-15:45 saatleri arasında Tokat Yazmacılar Hanı Butik Otel’de gerçekleştirilecek olan Deneyim Paylaşımı’na davetli.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Ayşen Akkan Hakkında

19 Mayıs Üniversitesi Sinop Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun oldu. Aynı yıl, Sivas'ın Suşehri ilçesinde birleştirilmiş bir sınıfta Sınıf Öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Şimdi, Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde taşıma merkezli bir okulda 4 yıldır görev yapıyor.

 

 

When
2019-11-30 15:00 through 15:45
Location
Yazmacılar Hanı Butik Otel
Kabe-i̇ Mescid
Tokat Merkez/Tokat, 60200
╲╱