GERİ

İLKOKUL DÜZEYİNDE ÇATIŞMA ÇÖZÜMÜ VE ARABULUCULUK

Okullarda yaşanan anlaşmazlıkların çözümünde, müzakere ve akran arabuluculuk yaklaşımını kullanmak, farklılıklarla bir arada yaşama becerisini artırır ve toplumda barış ve uzlaşma kültürünün yaygınlaşmasına yardımcı olur. Öğretmenden Öğretmene atölye serisinin yenisi “İlkokul Düzeyinde Çatışma Çözümü ve Arabuluculuk” etkinliğinde, ilkokul düzeyinde çatışma çözme ve iletişim becerileri konusunda etkinlik ve uygulama örnekleri ve bu konudaki ihtiyaçlara yönelik iyi örnek uygulamalarını paylaştık. Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ne, atölyenin yürütücüsü Yasemin Ç. Gültekin'e, moderatörü Tuğba Selcen Aytaş'a ve katılan herkese çok teşekkürler!

Yasemin Ç. Gültekin Hakkında

Yasemin Ç. Gültekin 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.13 senedir çeşitli özel kurumlarda PDR Uzmanı olarak görev yapan Yasemin Ç. Gültekin Çocuklar ve Şiddetsiz İletişim, Çocuklar ve Felsefe konuları ile yakından ilgilenmektedir. İlkokul Düzeyinde Çatışma Çözümü ve Akran Arabuluculuk Programı uygulamaları yapmaktadır. Eskişehir Gelişim Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisidir.Selcen Tuğba Aytaş Hakkında

1991 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Eskişehir’de, lisans eğitimini Giresun Üniversitesi’nde tamamladı. Ankara’da başladığı mesleğine 5 yıldır TED Eskişehir Özel İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak devam etmektedir. Sosyal-duygusal beceriler üzerine çalışmaktan keyif almakta ve drama alanında kendini geliştirmektedir. Ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü faaliyetlerde yer almaktadır.

 

 

When
2019-11-06 18:00 through 20:30
Location
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Dayanışma Merkezi
İstiklal Mahallesi / Şair Fuzuli Caddesi
No:40/5 (Tedaş Karşısı Halkbank Üstü)
Odunpazarı / Eskişehir, 20040
╲╱