GERİ

BELKİ ŞU DERSTE KÜÇÜK MUTLU BİR TEKNOLOJİK DOKUNUŞ VARDIR

Web 2.0 araçları yardımıyla zenginleştirilmiş ders içeriklerini öğrencilerin kullanımına açarak, sürdürülebilir bir öğrenme ve merak duygusu yaratmak için, "Belki Şu Derste Küçük Mutlu Bir Teknolojik Dokunuş Vardır" Başlıklı 1 Öğretmen 1 Eğitim Teknoloğu atölyesinde beraberdik. ☘Yürütücülüğünü Eğitim Teknoloğu Berna Kaya ile Değişim Elçisi Gizem Ok Uluçay'ın gerçekleştirdiği atölyeye katkılarını sunan ve bizimle birlikte olan herkese teşekkürler.

 

Berna Kaya Hakkında

1979'da Zonguldak'ta doğdu. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İş hayatına Logomotif'te eğitim teknolojileri uzmanı olarak başladıktan sonra, eğitim teknolojileri ve e-learning alanında çeşitli firmalarda ve özel okullarda çalışmıştır. 2014 yılından beri Terakki Vakfı Okulları'nda Eğitim Teknolojileri Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Gizem Ok Uluçay Hakkında

1982 yılında İstanbul’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Ardından Harvard University Graduate School of Education-Differentiating Instruction: Strategies for Effective Classroom Practice programını ve Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Livcon Student Coach Training Programı ile öğrenci koçudur ve halen sınıf öğretmeni olarak çalışmaktadır.

 

 

 

When
2019-10-12 09:30 through 12:30
Location
Öğretmen Ağı
Hacımimi / Serdar-ı Ekrem Caddesi
No:30/C
Beyoğlu/İstanbul, 34425
╲╱