GERİ

KAPSAYICI MODELLEMELER ATÖLYESİ

erkesi kapsayan bir eğitim ortamının sağlanması için 28 Eylül'de Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ev sahipliğinde peş peşe düzenlenen iki etkinlikte; Niye Hakkın Var (?) Deneyim Paylaşımı'nda ve Kapsayıcı Modellemeler Öğretmenden Öğretmene Atölyesi'nde bir aradaydık. Eğitimde Görme Engelliler Derneği Başkanı Emre Taşgın'a, Değişim Elçisi Pınar Göçen, Sözer Vurgun ve Hoşeda Ebru Kaynar'a ve #KapsayıcıEğitim için bir araya gelen herkese teşekkürler.

Sözer Vurgun hakkında

Balıkesir Üniversitesi Necati Bey Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Manisa’da Coğrafya öğretmeni olarak çalışmaktadır. Dokunsal eğitim materyalleri Atölyesi’nin kurucusudur. Hayatının merkezine koyduğu çocuklar ve engelli bireyler için projeler yürüten Vurgun, ulusal ve uluslararası ödüller kazanmıştır. Başımıza icat çıkaran, buluşlar yapabilen, araştırma geliştirme laboratuvarlarında insanlığın gelişimine katkı sağlayacak gençlerin yetiştirilmesine katkıda bulunacak öğretmenlerle köprüler kurmak için projelerine devam etmektedir.


Hoşeda Ebru Kaynar hakkında

1999 yılından bu yana eğitimin öğretmenlik, eğitmenlik gibi farklı platformlarında öğrenme yolculuğuna devam ediyor. Farklı STK deneyimlerinin ve öğrenilen şeylerin paylaşınca değerli olduğuna inanıyor. Halen aktif idareci olarak bir devlet okulunda görev yapıyor. Bunun yanında Öğretmen Ağı Denizli’de ve Öğretmen Akademisi Vakfı’nda kısmi zamanlı eğitmen olarak çalışıyor.

When
2019-09-28 15:00 through 17:00
Location
Cafer Sadık Abalıoğlu Vakfı Kültür Merkez
Merkezefendi / Sümer Mahalesi
No:116 / Çal Cadddesi
Denizli Merkez / Denizli, 20175
╲╱