GERİ

YARATICI YAZMA ATÖLYESİ

Yaratıcı Yazma Atölyesi başlıklı Öğretmenden Öğretmene atölye, hayal gücümüzü ve yazma tekniklerimizi kullanarak yazma uygularımızı geliştirmek adına, Tokat Özel Bilgi Okulları ev sahipliğinde 21 Eylül'de gerçekleştirildi. Yürütücü Zeynel Özbalçık, moderatör Sibel Kaya ve katılan herkese teşekkürler. 

 

Zeynel Özbalçık Hakkında: 

Tokat’ın Turhal ilçesinde, Kat Ortaokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan Özbalçık, Bilişim Teknolojileri ile Proje Hazırlama Eğitimi ve Web Tabanlı İçerik Geliştirme eğitimleri aldı. Özgün Materyal Geliştirme Yarışması’nda Teşvik Ödülü ve Tokat ilinde MEB Yenilikçilik Ödülü ile Yenilikçi Öğretmen Proje Hazırlama yarışmalarıda ikincilik ödülü aldı. 14. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda poster sunumu yaptı. Öğretmen Ağı. Hayal Gücü Merkezi ve Her Çocuk Bir Tohum projelerinde gönüllü olarak çalışmaktadır. Hayal Gücü Merkezi blog sayfasında yazıları, Kiltablet ve Edebiyat Haber dergilerinde öyküleri yayınlandı.

Sibel Kaya Hakkında: 

Tokat Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda çalışan Sibel Kaya, 1980 yılında Malatya’da doğdu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 15 yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğini kendisine kaygı edinen Sibel Öğretmen bu eşitliği sağlamanın ancak öğretmenlerin değişiminden geçtiğine inanıyor. Öğretmen Ağı’yla 2016 yılında katıldığı Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda tanıştı. Edebiyatla ilgilenen Sibel Öğretmen iki çocuk annesidir.

 

When
2019-09-21 13:30 through 16:30
Location
Tokat Özel Bilgi Okulları
Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı
No:38 Yeniyurt
Merkez/Tokat, 60030
╲╱