GERİ

BÜTÜNCÜL BİR BAŞARI ALGISI YARATMAK: YAŞAM PASTAM DENEYİM PAYLAŞIMI

Eylül 20, 2019

Saat: 19:30 -  20:30

Öğrenciler, kendi potansiyellerini çoğu zaman akranlarıyla karşılaştırdıklarında anlayabiliyorlar. Bu tutum, eleyici, ayrıştırıcı ve seçici bir ölçme-değerlendirme sistemini normalleştiriyor ve "yarış" algısını güçlendiriyor. Öğrenci, tüm hayatı boyunca, okuldaki ölçme ve değerlendirme sistemindeki  başarısı ile var olduğunu düşünüyor. Öğrencilerin, öğrenmenin bir yarış olmadığını hissetmelerine katkı sunan Yaşam Pastası, bütüncül bir başarı algısının tesis edilmesine katkı sunan ve kolaylıkla sınıflara taşınabilecek bir uygulama. Öğretmen Ağı'nın Yaratıcı Problem Çözme Programı kapsamında geliştirilen Yaşam Pastam ile tanışmak isteyen herkes, 20 Eylül saat 19:30-20:30 arasında gerçekleştirilecek olan webinar'a davetli.

Webinar için Zoom isimli aracı kullandık. Aşağıda süreci kolaylaştıracak bilgileri bulabilirsiniz. "Kayıt ol" butonuna tıklayıp kaydınızı gerçekleştirdikten sonra en geç 15-20 dakika sonra onay e-postası gelecektir. E-postalarınızı kontrol ederseniz; seviniriz.

  • Bilgisayarda Zoom nasıl kullanılır? Rehberine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • Zoom’u telefonunuza indirdikten sonra nasıl kullanacağınızı anlatan rehbere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • Eğer webinara telefonunuzdan kullanacaksanız, öncelikle Zoom’u telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Telefonunuz Android ise (Samsung, Huawei, Nokia vb.), buradaki linke tıklayarak Google Play’den; iPhone ise buradaki linke tıklayarak Apple Store’dan Zoom’u indirebilirsiniz.

 

When
2019-09-20 19:30 through 20:30
Location
Öğretmen Ağı Mekanı
Hacı Mimi Mah
Doğan Apt 30-C
İstanbul, 34425
╲╱