GERİ

GİRİŞİMCİLİK

Temmuz 3, 2019

Saat: 13:45 - 15:15

Yürütücü: Süha Soydan

Moderatör: Buket Sönmez 

 

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi farklı seviyelerden girişimcilere yönelik destek programları düzenlemektedir. Bu programların yanı sıra ekosistemde yer alan diğer kurumlar ile işbirlikleri geliştirip girişimcilere destek olmaktadır.

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi’nden Süha Soydan, Yaz Buluşması’nda Türkiye girişimcilik ekosistemi ve girişimci destek mekanizmaları konularında, girişimciliğe ilgi duyan, bu alanda yapılan faaliyetler hakkında bilgi almak isteyen, girişimci fikirlerini hayata geçirmeyi planlayan tüm branşlardan öğretmenlerle bir araya geliyor.

Bu oturumun, 

  • Geleceğin girişimcilerini yetiştiren öğretmenlerin girişimcilik ekosistemi ve işleyişi hakkında bilgi sahibi olmalarıyla daha nitelikli ve hazır girişimcilerin yetişmesine aracı olması ve
  • Potansiyel girişimciler olarak, öğretmenlerin girişimci fikirlerini hayata geçirme sürecinde faydalanabilecekleri destek mekanizmaları hakkında bilgi sahibi olmaları harekete geçme noktasında teşvik edici olması amaçlanmaktadır.

Bu oturum sırasında ve sonrasında Değişim Elçileri, 

  • Değişim Elçileri kendi ekosistemleri içerisinde girişimciliğe ilgi duyan kişileri uygun destek mekanizmalarına yönlendirebilir.
  • Yürütülen programlardan beklentileri hakkında bilgi sahibi olarak destek mekanizmalarına yönelik nitelikli başvurular yapabilir.

 

 

 

Tarih
2019-07-03 09:00 - 21:00
╲╱