GERİ

EĞİTİMDE DUYGULARA YER AÇMAK

Tıpkı düşüncelerimiz gibi duygularımız da, çevremizde gerçekleşen olaylara bakış açımızı, bireysel ve sosyal yaşamımızı etkiler. Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin duygularının eğitimde yer bulması ise kalıcı öğrenmeyi mümkün kılar.

Deniz Altıntaş'ın moderatör olduğu “Eğitimde Duygulara Yer Açmak” başlıklı Deneyim Paylaşımı etkinliğinde, öğretmen ve öğrencilerin duygusal becerilerinin geliştirilmesine yönelik deneyim ve içgörüler paylaşıldı. Etkinlik, 25 Mayıs Cumartesi günü, 12:00 - 13:15 saatleri arasında Bandırma Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğretmen Ağı’nın araçlarından biri olan Deneyim Paylaşımı, öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Deniz Altıntaş Hakkında

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’ndan mezun oldu. 10 yıl aktif olarak sınıf öğretmenliği yaptı. 3 yıldır Balıkesir-Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ARGE’de çalışmakta ve yerel projeler ile Tübitak projelerinde aktif olarak görev almaktadır. Dezavantajlı öğrencilerin eğitim-öğretim sürecine katılmaları, Müzede Eğitim, Erken Yaşta Kodlama Eğitim Materyalleri, STEM Eğitimi, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik materyal geliştirme ile ilgili projeler yazmış ve uygulama çalışmalarına katılmıştır.

 

Tarih
2019-05-25 15:30 - 17:30
Konum
Bandırma Halk Eğitim Merkezi
Paşakent Mahallesi Mehmetçik Caddesi
r 166
Bandırma/Balıkesir, 10200
╲╱