GERİ

OYUNLA ÖĞRENEN SINIFLAR

Nisan 6, 2019

Saat: 12:00-17:00

Oyunsal düşünmeyi eğitim alanına taşımak, problemlere yaratıcı şekilde yaklaşmanın yolunu açar. Oyunlaştırma, pek çok öğretmenin ihtiyaç duyduğu farklı öğrenme yöntemlerine ilham verir.

Öğretmen Ağı’nın araçlarından biri olan “Öğretmenden Öğretmene” atölye serisinin bir parçası olan “Oyunla Öğrenen Sınıflar” etkinliği ile oyunlaştırmayı sınıflarına taşımak isteyen öğretmenlere yol gösterildi. Değişim Elçilerinden Berna Aslan’ın yürütücü ve Elif Selli Güven’in moderatör olacağı atölyede, oyunlaştırmanın aşama ve kuralları tanıtıldı. Atölye, 6 Nisan Cumartesi günü saat 12.00 ile 17.00 arasında, Bursa Özlüce Nazım Hikmet Kültür Evi’nde düzenlendi.

 

Berna Aslan Hakkında:

Berna Aslan 2006 yılından beri farklı kademelerde İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktadır ve şu anda ENKA Okulları'nda görev almaktadır.Dokuz Eylül üniversitesinde aldığı lisans eğitiminin ardından 2017 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisansını tamamladı.  2015 yılında Eğitim Teknolojileri Sertifika Programını alarak bu alanda daha da yetkinlik kazanmıştır. Aynı zamanda Microsoft Innovative Educator Expert, Google ve Apple Professional Learner Specialist’tir. Eğitim teknolojileri, materyal geliştirme, oyunlaştırma, eğitsel oyun, eleştirel ve yaratıcı düşünme,gelişim odaklı yaklaşım ( growth mindset) , dönüşümlü düşünme ve problem çözme becerileri üzerine uzmanlaşma çalışmalarına devam etmektedir.

 

Elif Selli Güven Hakkında:

1986 yılında Bursa’da dünyaya gelen Güven, ilköğretim ve lise öğrenimini Mustafakemalpaşa’da tamamladı. Üniversite eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldı ve 2007 yılında İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yılın Ağustos ayında Bursa Mudanya’da İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2015 yılından bu yana, Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’nde İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaktadır.

 

Tarih
2019-04-06 00:00 - 05:00
Konum
Nazım Hikmet Kültür Evi
Yüzüncüyıl Mahallesi / Uğur Mumcu Bulvarı
7/A
Nilüfer/Bursa, 16120
╲╱