Kontenjan doldu
GERİ

Öğretmen Esenliği Yaratıcı Drama Atölyesi

Ekim 23, 2024

Saat: 20:00-21:00

 

23 Ekim’de 20.00’da Öğretmen Esenliği Yaratıcı Drama Atölyesi için Zoom’da Buluşalım!

Yoğun iş temposu ve artan sorumluluklarla başa çıkarken kendi esenliğinize ne kadar zaman ayırabiliyorsunuz? Öğretmenlik mesleği hem bedensel hem de zihinsel olarak büyük bir enerji gerektiriyor. Bu yüzden kendinizi daha iyi hissetmeniz, motivasyonunuzu korumanız ve tükenmişlik hissini önlemeniz için bir araya geliyoruz!

Öğretmen Esenliği Yaratıcı Drama Atölyesi tam da bu ihtiyacınıza yönelik tasarlandı. Bu atölyede, yaratıcı drama teknikleriyle hem duygularınızı keşfedecek hem de rahatlamanın yollarını öğrenerek iş ve özel hayatınızda denge kurmayı öğreneceksiniz. Drama teknikleriyle kendinizi ifade ederken hem eğlenecek hem de birbirinden farklı bakış açıları kazanacaksınız.

23 Ekim Çarşamba akşamı görüşmek üzere! 

 

Etkinlik her branş ve kademeden öğretmenin katılımına açık ve ücretsizdir. Etkinliğe katılmak için aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayabilirsiniz.

 

g%C3%BCl%C5%9Fahg%C3%BCler.png

Gülşah Güler

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Gülşah Güler, Bursa'nın İznik ilçesinde doğdu. Son 9 yıl Özel Eğitim Öğretmeni ve Yaratıcı Drama Eğitmeni olarak çocuk ve yetişkinlerle çalışmalar yapmaya devam ediyor.

 

sinemg%C3%BCnd%C3%BCz%C5%9Fent%C3%BCrk.png

Sinem Gündüz Şentürk

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Sinem Gündüz Şentürk, Ege Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.  Aynı üniversitede okul öncesi eğitimi alanında yüksek lisansını bitirdi. Çağdaş Drama Derneği’nde eğitim aldı ve yaratıcı drama lideri oldu. Bugüne kadar çeşitli yaratıcı drama atölyelerinde hem katılımcı hem de lider olarak bulundu. Amatör tiyatro ve tiyatro sporu ile ilgileniyor. Minik bir çocuk kitapları kitaplığı var ve nitelikli çocuk kitaplarına hayran. Hala Manisa’da bir devlet okulunda okul öncesi öğretmeni olarak çalışıyor.

 

Tarih
2024-10-23 20:00 - 21:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱