GERİ

Etkileşim Odaklı Etkinlikler

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 21, 2024

Saat: 20:00-21:30

 

21 Ekim’de Etkileşim Odaklı Etkinlikler temasıyla Zoom’da buluşuyoruz!

Öğrenme deneyiminin bir parçası olmak, kalıcı öğrenmenin ilk adımı olarak karşımıza çıkıyor. Etkileşimi artıran etkinlikler ve oyunlar ise bu katılım odaklı öğrenme deneyimini oluşturmak için pek çok araç sunuyor. Peki, bunu sınıf ortamlarına taşımak nasıl mümkün? Sınıf ortamını, öğrencinin de aktif ve doğrudan katılımını destekler bir hale nasıl getirebiliriz? Bu sorulardan yola çıkan etkinlikte, sınıfta öğrencinin katılımını artırmak için hangi araç ve etkinliklerin kullanılabileceğine odaklanacak ve bu etkinlikleri hep birlikte deneyimleyeceğiz. 

Deneyim odaklı etkinlikte, konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitim Bölümünde çalışmalarına devam eden Dr. Birsen Sayınsoy Özünal; moderatör olarak da Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Zeynel Özbalçık ve Burcu Boncukçu yer alıyor. Çantasına sınıf içinde kullanabileceği farklı araçlar, etkinlikler katmak isteyen herkesle 21 Ekim'de buluşmak üzere!

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

 

birsensay%C4%B1nsoy%C3%B6z2.png

Birsen Sayınsoy Özünal

Oyun ve canlandırıcı etkinlikler dostu olan Dr. Birsen Sayınsoy Özünal 25 yılı geçkin bir süredir İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitim Bölümünde çalışmaya devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında öğretmen eğitimi ve yetiştirilmesine, yüz yüze ve online seminerlerle öğretmenlerle buluşmaya devam etmekte ve eğiticinin eğitimine yönelik çalışmalarını keyifle yürütmektedir. “Öğrenmenin yaşı yoktur.” deyip öğrenme yolculuğuna ve öğrendiklerini paylaşmaya da devam etmektedir.

 

burcuboncuk%C3%A7u2.png

Burcu Boncukçu

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Burcu Boncukçu, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, Matematik bölümünden mezun olduktan sonra, Eğitim Teknolojileri yüksek lisans programıyla devam eden eğitim yolculuğunu 2020'de tamamladı. Her zaman öğrenmeye ve öğrenme biçimlerine meraklı, yenilikleri keşfetmekten hoşlanan biri olarak oyun temelli matematik eğitimi, oyunlaştırma, STEM eğitimi gibi alanlarda görev aldıktan sonra, 3 yıl bir okulda proje sorumlusu olarak çalıştı. Halen bir özel okulda ortaokul-lise matematik öğretmeni olarak görev alıyor. 

 

zeynelhoca.png

Zeynel Özbalçık

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Zeynel Özbalçık, 1963 Tokat doğumlu, eğitimin dönüştürücü etkisiyle daha güzel bir dünya için çaba gösteren bir sınıf öğretmenidir. Çocuk edebiyatı ile ilgilenmekte, Edebiyat Haber’de kitap incelemeleri ve öyküler yazmaktadır. “Kil -Tablet”, “Panzehir”, “Teneffüshane” ve “Papirüs” dergilerinde öyküleri yayımladı. Geçtiğimiz yıllar içinde birçok sunum, proje ve atölyede yer aldı. Değişim Elçileri topluluğundaki bir grup arkadaşı ile “İğne Deliğinden Dünya” ve “Disiplinlerarası ve Kazanım Odaklı Oyunlar” kitaplarını yayımlandı. Halen Maltepe Bağlarbaşı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

 

Tarih
2024-10-21 20:00 - 21:30
Konum
Çevrimiçi
╲╱