GERİ

2024 Yaratıcı Özgüven Festivali Çalışma Topluluğu Başlıyor!

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 21, 2024

Saat: 19:30-20:30

 

Yaratıcı Özgüven Festivali Çalışma Topluluğu Başlıyor!

 

Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekibi, Değişim Elçileri ve Öğretmen Ağı paydaşlarıyla “Yaratıcı Özgüven” kavramını sahiplenmek, değişime ve yaratıcılığa olan inancı artırmak için bir araya geldiğimiz Yaratıcı Özgüven Festivali’nin dördüncüsü için buluşuyoruz! 

Her gün sınıfların, okulların kapısından içeri adım attığımızda başlıyor aslında "yaratıcılık" mesaimiz. Bambaşka problemlerle yüz yüze geliyor, bu problemlere yaratıcı çözümler üretiyoruz; bıkmadan, usanmadan yaratıcı özgüvenin sınırlarını zorluyoruz.

Yaratıcılıkta ısrar eden öğretmenlerin gününde, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yaratıcılığımızı kutlamak için buluşacağız.

Yaratıcı Özgüven Festivali’nde, 24 Kasım 2024 Pazar günü İstanbul’daki Zorlu PSM Sky Lounge’da “#YaratıcılıkBununNeresinde” temasıyla bir araya geliyoruz. Gelin, bu yıl da 2024 Yaratıcı Özgüven Festivali’ni hep birlikte düzenleyelim; kollektif yaratıcılığımızdan güç alarak yaratıcı özgüvenimizi ortaya çıkarmak için yeni deneyi̇mler tasarlayalım.

Bunun için çalışma grubuna dahil olmak isteyen tüm Değişim Elçileriyle birlikte 21 Ekim Pazartesi günü 19:30-20:30 saatleri arasında Zoom’da buluşalım. 

 

Aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak sizde çalışma grubuna dahil olabilirsiniz.

Görüşmek üzere!

 

Tarih
2024-10-21 19:30 - 20:30
Konum
Çevrimiçi
╲╱