GERİ

Drama Eğitimi ile Yaratıcılığı Keşfetmek

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 1, 2024

Saat: 20:00-21:30

 

1 Ekim Salı günü  20:00-21:30  saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze gerçekleşecek  “Drama Eğitimi ile Yaratıcılığı Keşfetmek” atölyesine davetlisiniz!

 

İnsanın gelişimi yaşam boyu devam eden bir süreç. Bu süreçte yaratıcılık, kendine güven, bağımsız düşünebilme ve sorun çözme gibi becerilerin geliştirilmesi büyük önem taşıyor. Bu becerileri geliştirmek için en keyifli ve yaratıcı araçlardan biri yaratıcı drama. 

 

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici’nin yürütücü olacağı bu atölye, yaratıcı dramayı merkeze aldı ve oyuna, tiyatroya dayanan bir anlayışla oluşturuldu. Atölyede, yaratıcılığımıza yeni bir alan bulacak ve drama eğitimi ile yeni bir perspektif kazanacağız. Sınıflarda yaratıcı ve etkili bir öğrenme ortamı oluşturmak için yeni yaratıcı drama araçları edineceğiz. Kendini ve başkalarını anlama sürecinde yaratıcı dramadan destek almak ve yaratıcı potansiyelini keşfetmek isteyen herkesle 1 Ekim’de Hatay’da buluşalım. 

 

Not: Bu etkinlik 6 hafta sürecek, devamlı bir etkinliktir. 

 

Etkinlik her branş ve kademeden öğretmenin ve eğitim fakültesi öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsizdir. Etkinliğe katılmak için aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayabilirsiniz.

 

ayhanbiniciv3.png

Ayhan Binici

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici, 1979 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Hatay'da, liseyi Osmaniye Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2023 yılında Konya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü İş Güvenliği alanında yüksek lisans programını tamamladı. Gümüşhane ve Kilis'te öğretmenlik yaptıktan sonra döndüğü Hatay'da öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. 2019 yılından bu yana Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olmanın yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük çalışmalarına devam etmektedir.

 

Tarih
2024-10-01 20:00 - 21:30
Konum
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱