GERİ

Masal Atölyesi

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Temmuz 29, 2024

Saat: 13:00-15:00

 

29 Temmuz Pazartesi günü 13:00-15:00 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze olarak gerçekleşecek “Masal Atölyesi” etkinliğine davetlisiniz! 

Öğretmenin iyi olma halini masalların dünyasından konuşmaya hazır mısınız? Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Sercan Şimşek’in yürütücü olduğu bu atölyede; masalların büyülü dünyasına dalacak ve sevgi, hoşgörü, dürüstlük gibi değerleri masalların dünyasından yeniden ele alacağız. “Mimesis” dediğimiz kavramdan yola çıkarak, duygularımız hakkında konuşmaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. 

 

29 Temmuz’da Hatay’da buluşalım!

 

Etkinlik her branş ve kademeden öğretmenlerin, öğretmenlik okuyan eğitim fakültesi öğrencilerinin ve masallara ilgi duyan her yaş grubundan kişilerin katılımına açık ve ücretsizdir. “Etkinliğe Kaydol” butonunu tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

 

sercan%C5%9Fim%C5%9Fek.png

Sercan Şimşek

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Sercan Şimşek, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ve Gaziantep’te Anadolu Masalları eğitici eğitmenidir.  Ebeveynlere masal anlatma eğitimi veriyor ve çocuklara masal anlatma etkinliği düzenliyor. Aynı zamanda Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Baba Destek Programı Eğitici eğitmenidir. Tüm bunlarla birlikte,  Halkarabası dergisi içerik yöneticisi Pi isimli edebiyat dergisinde kitap yazıları yazıyor. 

 

Tarih
2024-07-29 13:00 - 15:00
Konum
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱