GERİ

Yaratıcı Drama Atölyesi

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Agustos 1, 2024

Saat: 13:00-15:00

 

1 Agustos Perşembe günü 13:00-15:00 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayaışma Alanı’nda yüz yüze olarak gerçekleşecek “Yaratıcı Drama Atölyesi” etkinliğine davetlisiniz!


Eğitimde yaratıcı dramanın kullanılması, katılımcıların sürece katılımını artırdığı gibi, onların yaratıcılık, işbirliği, eleştirel düşünme ve iletişim becerilerinin gelişiminde de önemli bir rol oynuyor. Bununla birlikte öğretmenlerin ve eğitmenlerin yaratıcı drama oturumlarına dahil olması da onların iyi olma haline destek oluyor, stresi azaltıyor ve aslında eğitmenlerin birlikte çalışması, işbirliği yapması için alan açıyor ve yaratıcılığı besliyor. 


 

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici’nin yürütücü olarak yer alacağı bu etkinlikte de, sınıf içinde ya da açık alanda oynatabileceğimiz yaratıcı drama temelli ısınma oyunlarını deneyimleyecek ve doğrudan bir parçası olduğumuz bu oyunları sınıflarımıza, eğitim ortamlarına nasıl taşıyabileceğimiz üzerine konuşacağız. 

 

Yaratıcı drama oyunlarını deneyimlemek ve bunları nasıl uygulayacağını öğrenmek isteyen herkesle 1 Agustos'ta Hatay’da buluşalım. 

 

Tüm branş ve kademelerden öğretmenlerin, öğrencilerin ve sivil toplum kuruluşunda çalışan eğitmenlerin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

 

Ayhan%20Binici.jpg

Ayhan Binici

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici, 1979 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Hatay'da, liseyi Osmaniye Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2023 yılında Konya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü İş Güvenliği alanında yüksek lisans programını tamamladı. Gümüşhane ve Kilis'te öğretmenlik yaptıktan sonra döndüğü Hatay'da öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. 2019 yılından bu yana Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olmanın yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük çalışmalarına devam etmektedir.

 

Tarih
2024-08-01 13:00 - 15:00
Konum
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱