GERİ

Paylaşarak Güçleniyoruz: Özel Eğitim Buluşmaları

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Şubat 12, 2024

Saat: 19:30-21:00

 

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle:

Be%C5%9Fikta%C5%9F%20%C4%B0l%C3%A7e%20Milli%20E%C4%9Fitim%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC.png

12 Şubat Pazartesi günü 19:30-21:00 saatleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek  Paylaşarak Güçleniyoruz: Özel Eğitim Buluşmaları” etkinliğine davetlisiniz!

 

Özel eğitim öğretmenleri, paylaşarak güçlenecekleri bir deneyim paylaşımında bir araya geliyor. Bu buluşmada; mesleki deneyimlerimize birlikte yeniden bakacak ve mesleğe dair ilham veren hikayelerimiz, örneklerimiz ve deneyimlerimiz üzerine konuşarak, bundan sonrasında birbirimizi nasıl destekleyip, güçlendirebileceğimize dair bir yol haritası belirleyeceğiz. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi ve Özel Eğitim Öğretmeni Nebi Burak Ay’ın moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte, Öğretmen Ağı Değişim Elçileri ve özel eğitimin farklı alanlarında çalışan deneyimli özel eğitim öğretmenleri Belgin Sevgi İçyüz, Elif Kevser Sarıaslan ve Furkan Sarıaslan da konuşmacı olarak yer alacak. 

 

Yaşadıkları mesleki deneyimleri üzerine birlikte düşünmek, yaptıkları çalışmaları meslektaşları ile paylaşmak ve ilham verici hikayeler duymak isteyen tüm özel eğitim öğretmenleri ile 12 Şubat’ta buluşalım.

 

Tüm özel eğitim öğretmenlerinin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

 

belginsevgi.png

Belgin Sevgi İçyüz

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Belgin Sevgi İçyüz, 2012 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim İşitme Engelliler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2019 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Özel Eğitim bölümünde “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocukların Eğitiminde Dramanın Sosyal Becerilere Etkisi” üzerine yüksek lisansını tamamladı. Şu anda Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde özel eğitim il koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Öğretmen Akademisi Vakfı’nda (ÖRAV) kısmi zamanlı eğitimcidir ve eTwinning, Tübitak, Erasmus projeleri yürütmektedir. Milli eğitim bakanlığının  hazırladığı, özel gereksinimli çocuklar için uyarlanmış etkinlikler (UYET) yardımcı kaynakların, “Eğiten Kitap”, “İşitme Yetersizliği” ve  “Özel Eğitim Alanında yapılmış Kategorik Tez Çalışmaları” kitaplarının yazarlarından biridir. Aynı zamanda “Dünyada Eğitim Sistemleri ve Erken Çocukluk Eğitimi Uygulamaları” kitabının “Dünyada Erken Çocukluk Özel Eğitimi” bölümünün yazarıdır.

 

elifkevser.png

Elif Kevser Sarıaslan

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Elif Kevser Sarıaslan, Marmara Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra iki rehabilitasyon merkezinde çalıştı. 2020 yılında ise şu an görev yaptığı Kilis Vatan Özel Eğitim Uygulama okuluna atandı ve hâlâ bu okulda görev yapmaktadır. Geçici koruma statüsünde olan çocuklarla çalışmakta ve tüm zorluklarına rağmen mesleğini ve çocukları çok sevmektedir. 

 

furkansar%C4%B1aslan.png

Furkan Sarıaslan

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Furkan Sarıaslan, 2019'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1 yıllık Rehabilitasyon merkezi tecrübesinden sonra, şu anda da çalıştığı Kilis Vatan Özel Eğitim Uygulama okuluna atandı ve 2020 yılından beri burada görev yapmaktadır. Geçici koruma statüsünde olan çocuklarla çalışmaktadır.

 

nebiburakay.png

Nebi Burak Ay

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Nebi Burak Ay, 2015 yılında Selçuk Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2015 yılından beri Mersin’de Özel Eğitim Öğretmenliği yapıyor. UNİCEF projelerinde ve MEB hizmet içi  eğitimlerinde eğitmen olarak yer aldı. Öğretmen Ağı’nda kapsayıcılık, engelli hakları, eleştirel dijital okuryazarlık ve toplumsal cinsiyet alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda da psikoloji bölümünde yüksek lisans öğrencisi.

 

Tarih
2024-02-12 19:30 - 21:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱