GERİ

Eğitimde Oyun Tasarımı ve Oyunlaştırma

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ocak 26, 2024

Saat: 13:30-16:00

 

26 Ocak Cuma 13:30-16:00 saatleri arasında Özel Adana Koleji'nde yüz yüze olarak gerçekleşecek, Eğitimde Oyun Tasarımı ve Oyunlaştırma” atölyesine davetlisiniz!

Sınıf içinde katılımı artırmak için etkileşimli oyunları kullanmakla, bir konuyu oyunlaştırmak aynı şey midir? Bu atölye, tam da böyle bir sorudan yola çıkıyor ve bu soruya cevaplar aramak için oyunlaştırmaya ve oyun tasarımına meraklı öğretmenleri bekliyor. 

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir’in yürüteceği bu atölyede; oyun tasarımı ve oyunlaştırma kavramlarının farklarına odaklanacak ve var olan deneyimlerimizi ve bilgilerimizi pekiştirmek için oyunlaştırma metodunu da kullandığımız bir uygulama ve örnek çalışmalar yapacağız. Bunlarla birlikte de bu çalışmaların ardından soru-cevap oturumunda bir araya geleceğiz. 

Eğitim alanlarına uygun oyunlar üretmek ve oyunlaştırma metodunu sınıflarına taşımak isteyen tüm öğretmenlerle 26 Ocak'ta buluşalım. 

Her branştan öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

 

yelizdemir3.png

Yeliz Demir

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir, akıl ve zeka oyunları, oyun tasarımı, eğitimde oyunlaştırma alanlarında çalışmalar yapmakta ve yetişkin eğitimleri vermektedir. MEB Zeka Oyunları formatörlerinden biri olan Yeliz Demir 'in okul öncesi dönem için hazırlanan Okul Öncesi Zeka Oyunları adında 4-5 yaş ve 6 yaş kategorilerinde kitapları vardır. Farklı platformlarda oyun tasarımı, eğitsel oyun, zeka oyunları ,oyunlaştırma konuları ile ilgili gönüllü eğitim çalışmalarına ve MEB mahalli hizmet içi öğretmen eğitimlerine devam etmektedir. Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu 1.Derece ve 2.Derece Zeka Oyunları usta eğitmeni ve Tazof Eğitim Komisyonu üyesidir.

 

Tarih
2024-01-26 13:30 - 16:00
Konum
Özel Adana Koleji
Yenibaraj, Nursultan Nazarbayev Blv No:15, 01150 Seyhan/Adana
╲╱