GERİ

BİZ KİMİZ, NEYİZ, NE İSTİYORUZ

Eylül 24, 2020

 

Eğitimde, pandemi sürecinde yapılan uyum tartışmaları büyük ölçüde öğrenciler odağında gerçekleşmekte. Fakat, öğretmenlik mesleği yapan bireylerin de bu sürecin bir etkileneni olduğu unutulmamalı. Öğretmenler olarak, bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmeli, bu süreçteki duygu ve deneyim paylaşımının önemini hatırlamalıyız.

“Biz Kimiz, Neyiz, Ne İstiyoruz” başlıklı Öğretmenden Öğretmene etkinliği Değişim Elçilerinden Gamze Yatkın’ın moderatörlüğünde ve Hamide Tıpırtın yürütücülüğünde 24 Eylül 20:00 - 21:30 saatleri arasında Denizli Çamlık Parkı’nda açık havada fiziksel olarak pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Öğretmenden Öğretmene atölye, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir.

 

hamide

Hamide Tıpırtın Hakkında:

Pamukkale Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Eğitimine Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek lisans programına devam ediyor. Özel PEV Okulları’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Tıpırtın, üniversite yıllarından bu yana gönüllülük faaliyetlerine birçok sivil toplum kuruluşunda devam ediyor. Farklılaştırılmış öğretim, ESD araçlarını sınıfa taşıyor ve Değişim Elçisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.                        

 

 

gamze_yatkin

Gamze Yatkın Hakkında:

2014 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2014’ten bu yana özel kurumlarda okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Aynı zamanda akıl oyunları eğitmenliği yapmakta. Yatkın, şimdi ise özel bir okul öncesi kurumunda kurum müdürü olarak çalışmakta. Gamze Yatkın, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olarak ağın çalışmalarında aktif rol alıyor.

 

 

 

Tarih
2020-09-24 20:00 - 21:30
Konum
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çamlık Parkı
Çamlaraltı Merkez
Denizli, 20070
╲╱