GERİ

ÇOCUKLARLA NASIL RESİM ÇALIŞMASI YAPILIR?

Eylül 21, 2020

 

Resim yapmak çocukların kendini ifade etme yöntemi olmasının yanı sıra algı, beceri ve yaratıcı gücünü ortaya çıkaran aynı zamanda da duygusal ve sosyal eğitimin belirleyici unsurudur.

“Çocuklarla nasıl resim çalışması yapılır?” başlıklı Öğretmenden Öğretmene etkinliği Değişim Elçilerinden Halil Yavaş’ın moderatörlüğünde ve Akif Seven yürütücülüğünde resmin dünyasını keşfetmek isteyen öğretmenlerle ile birlikte 21 Eylül 20:00-21:30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

 

 

akif

Akif Seven Hakkında:

Uludağ üniversitesi Resim Öğretmenliğinden 2005 yılında mezun oldu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Resim Öğretmenliği yüksek lisansımı 2012 de tamamladı. MEB'e bağlı okullarda 14 yıldır resim öğretmeliği yapmaktadır. 6 yıldır yaratıcı drama eğitmenidir. Uzmanlık alanı çocuk resimleridir. Bunun yanın karikatürist çalışmaları yapmaktadır. Anadolu masalları proje çalışmaları içerisinde yer almaktadır.                        

 

halil_yavas

Halil Yavaş Hakkında:

Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışman ve Rehberlik bölümünü 2016 yılında bitirdim. Şu anda Mardin Kızıltepe Karakuyu Ortaokulu’nda Psikolojik Danışman olarak görev yapıyorum. Aynı zamanda yaratıcı drama eğitmeniyim.

 

 

 

Tarih
2020-09-21 20:00 - 21:30
╲╱