GERİ

HER DÜŞÜNDÜĞÜNE İNANMA

Nisan 16, 2020

 

“Dünya genelinde yaşadığımız bu süreçte duygu, düşünce, bilgi, içerik fırtınası var etrafımızda. Öğretmenler olarak fark ettik ki, özellikle bu süreçte, düşüncelerimize şüpheyle yaklaşmaya ve bilişsel esneklik kazanmaya büyük bir ihtiyaç var. Bu Dijital Karşılaşmalarda, meslektaşlarımızın deneyim ve görüşlerini de alan açarak, bu ihtiyaca yönelik bir paylaşım yapmak amacındayız.”

 “Her Düşündüğüne İnanma” başlıklı etkinlik, Serhat Mavruk’un konuşmacılığı ve Değişim Elçisi Banu Yücetaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Düşünme süreçlerine eleştirel yaklaşımın ve bilişsel esneklik kavramının tartışmaya açıldığıı bu Dijital Karşılaşmalar etkinliği, 16 Nisan Perşembe çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Dijital Karşılaşmalar Türkiye’nin her yerinden eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjanla kısıtlıdır.

 

Serhat Mavruk Hakkında

Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunudur. 2008'den bu yana gençlere ve yetişkinlere psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda bireysel psikoterapi çalışmalarına devam eden Mavruk, İstanbul'da çeşitli liselerde ve danışmanlık merkezlerinde çalışmıştır. Mavruk, 2017 yazı itibariyle mesleğine Adana'da devam etmekte ve atölye çalışmalarıyla psikoloji severlerle bir araya gelmektedir.

Banu Yücetaş Hakkında

Banu Yücetaş, 2000 yılında Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümüden mezun oldu. 2005 yılından bu yana Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Anne Destek Programı eğitimcisi ve ilgili programın Adana saha danışmani olarak ebeveyn eğitimleri yapmaktadır. Yücetaş, Adana ili Seyhan ilçesinde rehber öğretmen olarak görev yapmaktadır.

 

Tarih
2020-04-16 16:00 - 17:00
╲╱